Hareide stopper i Malmö - men ingen aftale med DBU

Åge Hareide stopper i Malmö efter dette år. Derfor tyder meget på, at nordmanden snart bliver dansk landstræner, selvom hovedpersonen hævder, at han ikke har skrevet under med DBU

Rygterne har svirret længe - og nu virker det meget sandsynligt, at Åge Hareide meget snart bliver præsenteret som den nye danske landstræner.

Nordmandens nuværende klub Malmö FF har meddelt, at den tidligere Brøndby-træner stopper i klubben, når 2015 bliver til 2016.

Ståle 100 procent sikker: Hareide bliver dansk landstræner

- Jeg takker klubben for to fantastiske år. Tak til spillere, min stab, alle medarbejdere og stor tak for støtten til alle fansene. Det har været en dejlig tid, udtaler Hareide til klubbens hjemmeside.

Nordmanden har i en periode været kraftigt rygtet til tjansen som dansk landstræner, som er ledig til nytår. Morten Olsen havde ellers en aftale med DBU indtil sommeren '16, men da Danmark ikke formåede at kvalificere sig til EM-slutrunden i Frankrig, valgte Olsen at gå af et halvt år før tid.

Til et pressemøde tirsdag middag blev Hareide naturligvis spurgt til det danske landstrænerjob, men nordmanden afviste, at han havde en aftale med DBU.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal nu. Jeg tager ikke stilling til, hvilket job, jeg skal have, før jeg er færdig med den sidste kamp med Malmö (Champions League mod Real Madrid red.). Men jeg har ikke skrevet under med DBU. I må spørge dem, hvis I vil have flere spørgsmål, udtalte Hareide til pressen og afslørede samtidigt:

- Jeg var til møde med DBU for noget tid siden, men jeg ved ikke, om jeg får jobbet.

Kras kritik fra legenderne: 'Hareide ligner en træt mand'

Den 62-årige træner har været en stor succes i Skåne, siden han tog over i januar 2014. Hareide vandt mesterskabet i sin første sæson, og han førte holdet i Champions League-gruppespillet to år i træk.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde