Hareide tvunget til ændring: Landsholdet rykker væk fra Danmark

Åge Hareide er trætte af de dårlige baner i Danmark, og derfor har han besluttet at rykke de næste dages træninger til Sverige

Dansk Boldspil Union (DBU) bekræfter over for TV 2 SPORT, at man skal træne på den svenske klub Malmø FF's anlæg. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO
Dansk Boldspil Union (DBU) bekræfter over for TV 2 SPORT, at man skal træne på den svenske klub Malmø FF's anlæg. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det har ikke været muligt for det danske landshold at træne under ordentlige forhold de sidste par dage, og det tager man nu konsekvensen af.

Dansk Boldspil Union (DBU) bekræfter over for TV 2 SPORT og nu også Ekstra Bladet, at man skal træne på den svenske klub Malmø FF's anlæg.

Fredag rykker Hareides tropper træningen til Malmø FFs hybridbane, og selvom det måske havde været mere oplagt at flytte træningen tættere på stadion i Aalborg, hvor de tirsdag møder Chile, så er der en god grund til, at det ikke blev tilfældet.

- Vi træner i Malmö, fordi vi hele tiden har planlagt først at rejse til Aalborg på søndag, og banen i Malmö er den bedste i nærheden. Den ligger jo i meget kort køreafstand fra vores hotel i Kastrup, skriver DBU's pressechef, Jacob Wadland i en mail til Ekstra Bladet.

Landsholdet skulle have trænet på græs i Brøndby, men det har ikke været muligt på grund af snevejr, der har gjort banerne for farlige at træne på.

- Man kan godt træne på nogle baner, men vi tager ikke nogen risiko med de her spillere. Vi har dem til rådighed i kort tid, og så vil vi ikke udsætte dem for nogle ubehageligheder, sagde Åge Hareide i tirsdags.

Åge Hareide har siden tirsdag været på udkig efter en anden træningsbane, end den i Brøndby, men tilbuddet om at flytte træningen til FC Nordsjællands kunstgræsbane i Farum blev pure afvist.

- Vi vil helst ikke på kunstgræs. Det er spillerne ikke vant til, og vi skal helst have det underlag, som spillerne er vant til. Der kan også godt blive ballade med nogle af spillernes klubber.

Torsdag aften venter Panama i en venskabskamp på Brøndby Stadion, og selvom det ikke er kutyme at frigive en startopstilling dagen før, så har Åge Hareide alligevel valgt at gøre netop det.

Panama er ikke det eneste hold, som Danmark skal møde, for på tirsdag venter Chile i Aalborg.

Målet med de to sydamerikanske modstandere er at forberede sig på det Peru-mandskab, der til sommer venter Danmark ved VM i Rusland.

Verdensstjerne afslører: Klubskifte skal ske inden VM

Første gang i 21 år: Serena Williams sendt ud af japaner

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING