Hareide vrager Bendtner

Efter en samtale med den nye landstræner Åge Hareide, har Nicklas Bendtner valgt at ikke at være en del af den danske trup i de kommende landskampe

Danmark skal spille de kommende landskampe uden Bendtner. (Foto: Lars Poulsen)
Danmark skal spille de kommende landskampe uden Bendtner. (Foto: Lars Poulsen)

Nicklas Bendtner bliver ikke udtaget til Åge Hareides første landsholdstrup.

Wolfsburg-angriberen er helt ude i kulden i Bundesliga-klubben, hvor træner Dieter Hecking slet ikke ser Bendtners vej. Det har den nye landstræner nu taget konsekvens af.

Angriberens presserådgiver, Elisa Lykke, skriver i en mail til Ekstra Bladet, at angriberen har valgt at takke nej til de kommende kampe efter en samtale med den nye landstræner Åge Hareide.

Hareide udtager sin første trup klokken 13 i dag, og den bliver Wolfsburg-angriberen altså ikke en del af.

- Efter en god og konstruktiv samtale med Åge Hareides, er vi sammen kommet frem til at jeg ikke deltager i de kommende landsholdskampe. En måned uden spilletid og en meget svær situation for mig i Wolfsburg, har gjort at jeg i samarbejde med Åge har valgt at melde afbud, skriver Bendtner i en besked.

- Det er med stort vemod, men jeg ønsker at præsentere mig selv bedst muligt for holdet og desværre kan jeg ikke levere det, som det kræver på nuværende tidspunkt. Det ville ikke være en optimal platform at starte op på med det nye landshold.

- Alle ved forhåbentligt hvor meget landsholdet betyder for mig og at jeg altid vil være til rådighed så længe jeg spiller, for at repræsentere Danmark- det er en stor ære at bære vores farver.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Åge og Jon i fremtiden - og jeg ønsker holdet held og lykke med de kommende kampe, skriver han.

Bendtner har ikke været en del af Wolfsburg-truppen siden starten af februar.

114 kommentarer
Vis kommentarer