Hektiske dage for ny landsholdskomet: Fra Kasakhstan til topklub

Girondins Bordeaux er nu blot et lægetjek fra at indlemme landsholdsdebutanten i truppen 

Lukas Leragers (tv) forestående millionskifte til Bordeaux har givet ham opmærksomhed før debuten. Foto: Lars Poulsen
Lukas Leragers (tv) forestående millionskifte til Bordeaux har givet ham opmærksomhed før debuten. Foto: Lars Poulsen

Lukas Leragers vilde juni er tæt på kulmination.

Efter et par intense døgn med forhandlinger, så står det nu klart, at det bliver Girondins Bordeaux, der bliver den nyslåede landsholdsspillers næste destination.

Ekstra Bladet forstår på kilder i Belgien, at Zulte Waregem har accepteret et tilbud på 26 mio. kr. - 3,5 mio euro - og dermed indkasserer klubben en gevinst på mere end 20 mio, kr, for den tidligere Viborg-spiller, der blev hentet sidste sommer for fire mio. kr.

På det personlige plan er der også enighed om betingelserne i aftalen mellem Leragers rådgivere og den franske klub. Længden af aftalen er endnu ikke sluppet ud.

Det betyder, at Lukas Lerager kan se frem mod en tur til Bordeaux, så snart den kommende uges landskampe er afviklet. Formelt set kan aftalen ikke lukkes før lægerne i Girondins Bordeaux har haft danskeren til tjek.

Den slags bliver oftest beskrevet som en formalitet, men det er et væsentligt punkt, som kan få handlen til at kollapse, hvis der findes uventede problemer.

Nicolaj Thomsen blev således droppet af Nantes, da han var på nippet til et skifte, da klubben stillede sig på bagbenene over den daværende AaB-profils svage syn på det ene øje.

Danmark spiller næste lørdag mod Kasakstan, hvor efter Lukas Lerager skal have styr på de sidste formaliteter i det spændende skifte.

Lægetjekket gennemføres om ni dage i Bordeaux.

Lukas Lerager har haft en forrygende sæson sammen med Zulte Waregem, og det kroner han nu med udsigten til karrierens første landskampe.

Lukas Leragers gamle klub, Viborg, kæmper i disse dage for livet i Superligaen i playoff-kampene mod FC Helsingør

Se også: Fransk tophold vil give millioner for Lukas: Jeg skal bare være mig selv

Se også: Vild sommer i vente: Kæmpebud på landsholdsdebutant

Se også: Hareides råd: Vis tålmodighed med de store penge

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere