Helt vildt: Ny landsholdsspiller scorer kongekasse!

Troels Cilius Nielsen har bevist, at han er udstyret med en kanon-fod

Troels 'Goalmachine' Cilius Nielsen er lige nu i Slovakiet, hvor han i aften optræder for det danske landshold
Troels 'Goalmachine' Cilius Nielsen er lige nu i Slovakiet, hvor han i aften optræder for det danske landshold

Hvis Troels 'Goalmachine' Cilius Nielsen i aften scorer et blot tilnærmelsesvis lige så godt mål, som det han scorede mod Brøndby, vil mange formentlig sidde tilbage med åben mund og polypper.

Folk vidste da heller ikke, om de skulle grine eller græde, da DBU i går offentliggjorde de 23 spillere, som i aften skal repræsentere nationen mod Slovakiet.

Her figurerede 'Goalmachine' blandt andre ekvilibrister som Offenberg, Hunsballe og Skræp. Navne, som måske ikke siger de fleste det vilde, men det viser sig nu, at Cilius altså er udmærket klar over, hvordan man klasker til kuglen.

Angriberen, som dengang i 2016 spillede for Lyngbys U19-hold, tæmmer efter mislykket frispark bolden, og uden tøven sender han den afsted fra noget, der ligner 75 meter.

Brøndby-målmanden, som ellers med et helhjertet tilbageløb gør et ihærdigt forsøg på at afværge scoringen, må slukøret konstatere, at kongekassen er en realitet.

Tilskuerne virker mildest talt forbavsede men må altså måbende stå tilbage og kvittere det fine træf med applaus, alt imens de omkringværende holdkammerater lykønsker den i dag nyslåede landsholdsspiller.

Danske roligans må altså bede til, at 'Goalmachine' i aften lever op til navnet og har husket at snøre støvlerne på samme måde som dengang.

Se om de danske 'dynamitdrenge' overrasker alt og alle, når kampen løber af stablen kl. 20.45.

Se drømmescoringen her

Nogle af de danske spillere på vej til hotellet. Dem skulle John 'Faxe' Jensen lærer at kende, så han kan sammensætte en startopstilling onsdag aften. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold - 5. sep. 2018 - kl. 06:26 Faxe på bar bund: - Hvad hedder du?

John 'Faxe' Jensen er midlertidig landstræner. Foto: Claus Bech. Landsholdsfodbold - 4. sep. 2018 - kl. 18:59 Her er DBU's nye landshold

Se også: Helmig klar til landsholdet

19 kommentarer
Vis kommentarer