Annonce:
Annonce:

Her er Hareides opskrift: Sådan sparker vi os til VM

- Jeg har sagt til drengene, det handler om hvor meget de vil det her og jeg kan se, de vil det rigtig meget, siger Åge Hareide

Åge Hareide viste glimrende sparketeknik på kampbanen forud for lørdagens kvalifikationskamp mod Kasakhstan. Han mener fire sejre er nok til at sikre to play-off kampe. Foto: Lars Poulsen
Åge Hareide viste glimrende sparketeknik på kampbanen forud for lørdagens kvalifikationskamp mod Kasakhstan. Han mener fire sejre er nok til at sikre to play-off kampe. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

ALMATY (Ekstra Bladet): Stemningen er god og humøret er helt i top i spillertruppen. Det kan næsten ikke være bedre forud for sæsonens sidste kamp, hvor ferien venter lige om hjørnet.

Græstæppet på det centrale stadion i Almaty er eminent, truppen bor på et fantastisk hotel og spillerne har hurtigt vænnet sig til tidsforskellen.

Faktisk er der intet Åge Hareide & Co. kan beklage sig over før skæbnekampen mod Kasakhstan på det centrale stadion i Almaty lørdag aften, hvor spillerne får udsigt til snedækkede bjergtoppe.

- Vi skal bevise, vi er gode nok. Vi skal håndtere både medgang og skuffelser, siger Åge Hareide på det afsluttende pressemøde.

- En sejr mod Kasakhstan hjælper os til at kæmpe om andenpladsen, siger landstræneren, der har afskrevet Polen og førstepladsen.

Annonce:

- Jeg har sagt til drengene, det handler om, hvor meget vi vil det her. Og med mine mange års erfaring kan jeg se, de virkelig vil det her. Hvis vi lægger vores vilje i alt, hvad vi gør, kan vi få et spændende efterår.

- Jeg tror, vi skal bruge fire sejre og måske uafgjort mod Polen for at få andenpladsen. Det kan dog vise sig, at vi måske teoretisk har råd til at tabe den kamp og alligevel komme i play-off.

- Men lige nu tænker vi kun på at vinde over Kasakhstan og siden revancherer os mod Polen i Parken, pointerer Åge Hareide.

Samtlige 23 spillere er til rådighed for landstræneren, der reelt kun savner karantæneramte Andreas Cornelius i sin trup.

De kasakhiske journalister ville vide, om Åge Hareide havde tænkt sig at forlade sit job, hvis Danmark ikke vinder opgøret lørdag aften.

Nordmanden tog spørgsmålet fra den humoristiske side og afviste at forlade sin post i tilfælde af uafgjort eller nederlag.

- Men vi planlægger også at vinde kampen, siger han.

Annonce:

Danmark har fordel af fysisk styrke og meget højere spillere end hjemmeholdet, hvilket kan få betydning på dødboldene. Det kan være medvirkende til, at Jannik Vestergaard kommer med fra start.

Landstræneren siger, han ikke bekymrer sig synderligt over, at der er udpeget en russisk dommer til opgøret - Vladislav Bezborodov.

- Det er et land, der tidligere har været styret af Sovjet. Vi er sikre på, at der er udpeget en dommer, som er kompetent til at dømme kampen, siger Åge Hareide.

Bossen ikke i tvivl: Eriksen er klar til Barcelona

Ærlig Eriksen: Ingen siger nej til Barcelona

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: