Annonce:
Annonce:

Hjulmand med en ændring i startopstillingen

Christian Nørgaard bænkes til fordel for Jannik Vestergaard mod Østrig, da Danmark skifter til 3-4-3

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Når det danske fodboldlandshold tirsdag aften skal forsøge indløse billet til næste års VM-slutrunde ved at besejre Østrig i Parken, bliver det med en enkelt ændring i startopstillingen sammenlignet med det hold, der startede inde i lørdagens 4-0-sejr ude over Moldova.

For første gang siden EM-semifinalenederlaget til England starter Jannik Vestergaard inde på det danske landshold. Det gør han på bekostning af Christian Nørgaard.

Ændringen betyder, at Danmark går over til at spille med tre centrale forsvarsspillere. Samtidig går de danske backs over til at være lidt mere offensive wingbacks.

Det er heldigvis Kasper Schmeichel og ikke Thomas Delaney, der vogter buret mod Østrig. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Det er heldigvis Kasper Schmeichel og ikke Thomas Delaney, der vogter buret mod Østrig. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
 

Danmarks tre forreste spillere bliver atter med de to nordsjællandske venner og stortalenter Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard på hver sin side af spidsangriberen Yussuf Poulsen.

Der er lagt op til en stor festaften i et udsolgt Parken. Vinder Danmark, er VM-billetten sikret, selv om der venter yderligere to kvalifikationskampe i november.

Danmark kan også kvalificere sig med uafgjort eller et nederlag, hvis Skotland samtidig taber ude til Færøerne.

Danmark stiller op som følger mod Østrig (3-4-3):

Kasper Schmeichel - Andreas Christensen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard - Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Joakim Mæhle - Andreas Skov Olsen, Yussuf Poulsen, Mikkel Damsgaard.

Kampen i Parken begynder klokken 20.45.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: