Hjulmand på blokken i succesklub

Kasper Hjulmand nævnes som seriøs afløser for Åge Hareide i Malmö FF, der har formået at kvalificere den svenske klub til gruppespillet i Champions League to år i træk

Kasper Hjulmand er i spil som ny træner i Malmö FF. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Hjulmand er i spil som ny træner i Malmö FF. (Foto: Lars Poulsen)

Kasper Hjulmand kan blive afløseren for Åge Hareide, der ventes at skifte til DBU som kommende dansk landstræner fra 1. januar.

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer, er den tidligere FCN- og Mainz-træner i spil til cheftrænerjobbet i Malmö FF allerede fra årsskiftet. Den svenske klub har haft stor succes med Hareide, hvor det er blevet til CL-gruppespil to år i træk og ét mesterskab.

Kasper Hjulmand er på jobjagt, efter han i oktober fik en ophørsaftale på plads med Mainz. Den store udfordring ham er at finde et job, hvor familielivet og trænerkarrieren kan gå op i en højere enhed.

Det vil muligvis kunne lade sig gøre i Malmö FF, fordi Kasper Hjulmand sammen med sin familie er flyttet hjem til Nordsjælland efter opholdet i Tyskland.

Et trænerjob i Malmö FF betyder, at Hjulmand kan få den private hjemmebane til at gå op, så han ikke er tvunget til at flytte rundt på familien endnu engang.

Hjulmand parat til nyt trænerjob

Åge Hareide ventes først at blive præsenteret som dansk landstræner, når Malmö FF har overstået de to sidste Champions League opgør mod Paris Saint-Germain og Real Madrid i begyndelsen af december.

Derfor kommer Kasper Hjulmand også til at vente med en mulig afklaring på sin trænerfremtid.

Både Kasper Hjulmand og Åge Hareide var i øvrigt blandt tilskuerne i Parken tirsdag aften, da Danmarks EM-skæbne blev beseglet.