Annonce:
Annonce:

Hjulmand skifter på ni pladser

Kasper Schmeichel og Andreas Christensen får genvalg mod Færøerne. De øvrige ni startere er nye

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Der er ni nye ansigter i det danske fodboldlandsholds startopstilling til lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Færøerne, hvis man sammenligner med det hold, landstræner Kasper Hjulmand sendte på banen i onsdags mod Skotland.

Kun Kasper Schmeichel og midterforsvareren Andreas Christensen får genvalg.

Det fremgår af Danmarks startopstilling til kampen.

I forsvaret skal Christian Nørgaard og Victor Nelsson hjælpe Andreas Christensen, medmindre Nørgaard skubbes op på midtbanen, så Danmark går fra at spille 3-4-3 til 4-3-3.

Jens Stryger Larsen og Rasmus Nissen Kristensen indtager de to wingbacks, mens Anders Christiansen og Mathias Jensen spiller på den centrale midtbane.

Danmarks unge frontkæde består Mohamed Daramy, Jonas Wind og Jacob Bruun Larsen.

Annonce:

Årsagen til de mange ændringer skal findes i, at Danmark i løbet af landsholdsterminen spiller tre kampe på seks døgn. Kampen mod Færøerne er den anden af de tre kampe og den på papiret mest overkommelige.

Hjulmand håber, at de mange friske ben kan sørge for et højt dansk tempo, hvilket i landstrænerens øjne burde illustrere forskellen mellem verdensranglistens nummer 11 og 114.

Danmark har foreløbig gjort rent bord i VM-kvalifikationen med fire sejre og en målscore på 16-0. Færøerne har et enkelt point og en målscore på 2-12.

Danmark stiller op som følger (3-4-3):

Kasper Schmeichel - Victor Nelsson, Christian Nørgaard, Andreas Christensen - Rasmus Nissen Kristensen, Mathias Jensen, Anders Christiansen, Jens Stryger Larsen - Mohamed Daramy, Jonas Wind, Jacob Bruun Larsen.

Færøerne stiller op i en 4-5-1-formation ifølge Det Europæiske Fodboldforbund, Uefa.

Annonce:

En række spillere på Færøernes hold har en fortid i dansk fodbold. Blandt dem er landsholdsanfører Hallur Hansson, der aktuelt er klubløs, men har en fortid i både AC Horsens, Vendsyssel FF og AaB.

Han spiller på Færøernes centrale midtbane og skal løbe rundt i rummet bag den tidligere OB- og Vejle-spiller Jóan Símun Edmundsson, der er ene mand i front.

Opgøret på Tórsvøllur begynder lørdag klokken 20.45.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: