Høj spænding under Åge: Agger mærker det tydeligt

- Der har været et højt spændingsniveau på træningsbanen, siger Daniel Agger

TV: Hareide fortæller, hvordan Danmark skal spille

Det har været til at se på træningsbanen, at Danmark har fået ny landstræner. Det er ligesom mange af spillerne har været lidt mere opsatte på at vise sig frem for den nye træner.

Det har landsholdets anfører, Daniel Agger, i sandhed også bemærket under de to træningspas, som Åge Hareide foreløbig har stået i spidsen for.

- Det har været tydeligt at mærke at spændingsniveauet har været meget højt på træningsbanen, forklarer Daniel Agger.

Morten Olsen har en ganske speciel plads hos Daniel Agger. Det var træneren, der troede på ham, gav ham chancen i 2005 og siden gjorde ham til anfører.

Olsen står som en af Aggers bedste trænere i karrieren, der trods alt har talt Michael Laudrup, Rafael Benitez, Roy Hodgson, Kenny Dalglish, Brendan Rodgers og Thomas Frank.

Åge Hareide har store planer med Thomas Delaney på landsholdet (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 23. mar. 2016 - kl. 16:07 Hareide lover vigtig rolle: Han er Superligaens bedste

Daniel Agger og Christian Eriksen ved dagens træning (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger og Christian Eriksen ved dagens træning (Foto: Lars Poulsen)

Åge Hareide arbejdede med to spændende formationer til sin første landskamp (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 22. mar. 2016 - kl. 19:45 Her er Hareides nye startopstilling

Daniel Agger, truppens mest rutinerede spiller, har bevaret anførerbindet, selv om han ikke officielt har meldt ud om karrieren fortsætter efter sommerferien.

- En anfører er for mig som en samtalepartner. Det er en jeg taler meget med. Det er altid godt at have en kaptajn, der er fornuftig og kan inspirere dig, forklarer Åge Hareide.

- Det er en del af udviklingen at skifte træner. Der kommer en ny mand ind med sine ideer og andre principper, men grundprincipperne her på landsholdet er stadig de samme, forklarer Daniel Agger, der endnu ikke har meldt ud om han fortsætter sin karriere efter denne sæson.

Daniel Agger mærker tydeligt det høje spændingsniveau til træning under Åge Hareide (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger mærker tydeligt det høje spændingsniveau til træning under Åge Hareide (Foto: Lars Poulsen)
 

Morten Olsen var glad for at se den nye landstræner Åge Hareide til sin reception (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 21. mar. 2016 - kl. 19:43 Morten Olsen afslører: Jeg var på Abramovich' yacht

Husker I 2008, hvor Agger var på vej fra Brøndby til Liverpool:

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere