Højbjerg melder sig klar trods ømme ben

Pierre-Emile Højbjerg har ikke trænet fuldt med i landsholdslejren, men han er klar til landskampene.

Pierre-Emile Højbjerg har ikke trænet fuldt med i landsholdslejren, men forventer at være klar til kampene mod Montenegro og Serbien. (Foto: Lars Poulsen)
Pierre-Emile Højbjerg har ikke trænet fuldt med i landsholdslejren, men forventer at være klar til kampene mod Montenegro og Serbien. (Foto: Lars Poulsen)

Landsholdet er i disse dage samlet forud for træningskampen mod Montenegro mandag og den vigtige kvalifikationskamp mod Serbien senere på måneden.

Midtbanespilleren Pierre-Emile Højbjerg har ikke trænet fuldt med på det seneste, men lørdag var han igen med i træningen, og han melder sig klar til de kommende landskampe.

- Det er okay. Jeg har haft en lang sæson, så stængerne skulle lige hviles. Jeg træner fuldt ud med lørdag og er klar til landskampene.

- Som sportsmand skal man passe på sin krop og sørge for hele tiden at være frisk. Når det så ikke går helt efter planen, så må man tage en puster ind i mellem, og det var grunden til, at jeg stod over, siger Pierre-Emile Højbjerg.

Pierre-Emile Højbjerg er klar til at tage kampen op i Bayern i den kommende sæson. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Pierre-Emile: Har været på dybt vand

Man hører ofte, at landsholdets venskabskampe bliver nedprioriteret, men sådan ser den unge dansker ikke på det.

- Alle landskampe er vigtige i min bog. Mange ser venskabskampene som noget svært og umotiverede, men man skal sætte sig op til det, fordi det kan være lærerigt for fremtiden og for den næste kamp, siger Højbjerg.

Han vil heller ikke høre tale om, at resultatet er ligegyldigt i venskabskampene.

- Det giver altid noget ekstra, når man vinder. Sådan er det. Det er noget helt andet at vinde en træningskamp end at tabe, siger Højbjerg.

Pierre-Emile Højbjerg har i foråret været udlejet til Augsburg fra Bayern München, men vender tilbage til den tyske storklub til den kommende sæson.

Pierre-Emile Højbjerg bliver og tager kampen op i Bayern München. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Jagtet af storklubber: Her skal Højbjerg spille

1 kommentar
Vis kommentarer