Holdt sit løfte: Her smider kaptajnen tøjet

Tim Sparv holdt, hvad han lovede. Optræder uden en trevl på kroppen. Dog med et anførerbind om armen

Sparv holdt til slut, hvad han lovede. Foto: Ritzau Scanpix/ Morten Lau Nielsen
Sparv holdt til slut, hvad han lovede. Foto: Ritzau Scanpix/ Morten Lau Nielsen

Det var lidt af en sensation, da det finske fodboldlandshold kvalificerede sig til sommerens EM-slutrunde.

De tusind søers land lå længe lunt i svinget til en billet, og det fik naturligvis euforien til at nå nye højder i landet, hvor også landsholdets anfører, FCM-midtbanedynamoen Tim Sparv, lod sig rive med af stemningen.

Kaptajnen lovede således, at han ville løbe nøgen over torvet i landets hovedstad Helsingfors, hvis det lykkedes FInland at kvalificere sig til slutrunden.

I november blev billetten så endelig udstedt, og lige siden er Sparv blev holdt op på sit nøgenløfte. Det fortæller den finske avis Iltalehti.

Sparv selv kaldte efterfølgende historien om sit nøgenløfte for 'fake news', men fansene var vedholdende og insisterede på, at deres EM-helt levede op til sit ord.

Nytårsaften gav FCM-spilleren så endelig op og opfyldte sit nøgenløfte. På både Twitter og Instagram

- Et løfte er et løfte. Jeg troede, jeg kunne slippe af sted med det, men folk blev ved med at minde mig om det. Næste år holder jeg min mund, skriver Sparv på Instagram.

FInland er som bekendt i gruppe med Danmark til sommer. Til den tid bliver det op til Åge Hareides 11 udvalgte at klæde Sparv og hans finske kolleger af på fodboldbanen...

Christian Eriksen kan fra i dag forhandle med andre klubber uden at få lov af Tottenham. Foto: Chris Radburn/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Storklubber slikker sig om munden: Nu er disse stjerner gratis

Foto: DAVID KLEIN/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Dansk drømmelodtrækning: Her er EM-grupperne

Teemu Pukki scorede to gange, og så er Finland EM-klar. Foto: MARKKU ULANDER/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Kæmpe jubel: Pukki banker Finland til første EM nogensinde

7 kommentarer
Vis kommentarer