Holland fyrer landstræner

Hollands landstræner Guus Hiddink er fyret med omgående virkning, og nu skal forbundet ud og finde en ny

Guus Hiddink er færdig som landstræner i Holland (Foto: AP)
Guus Hiddink er færdig som landstræner i Holland (Foto: AP)

Guus Hiddink er færdig som landstræner for Holland. Fredag aften meddelte det hollanske fodboldforbund, at opsiger kontrakten med landstræneren.Bert van Oostveen forklarer, hvorfor man er blevet nødt til at gå hvert til sit.

- Jeg beklager denne udvikling. Desværre har resultaterne af Guus Hiddinks arbejde ikke været tydelige nok for alle. Vi takker Guus for sit arbejde, siger Bert van Osstveen i den hollanske pressemeddelelse.

Ajax-spillerne oplevede drama på deres træningslejr (Foto: AP) Holland Hotel brød i brand på Ajax-træningslejr

Guus Hiddink selv er naturligvis ikke glad for situationene.

- Jeg er ked af, at det er gået sådan her. Jeg tog det som en ære igen at blive landstræner, og jeg ønsker al held og lykke til truppen og holdet bag til den fortsatte vej til Europamesterskabet i Frankrig, siger Guus Hiddink.

Resten af trænerteamet for Holland forbliver i deres kontrakter, melder det hollandske fodboldforbund KNVB.

Kontrakten med Guus Hiddink varede i første omgang indtil EM i Frankrig var overstået.

AC Milan bliver forstærket af Andrea Bertolacci (Foto: AP) Italiensk fodbold Milan køber landsholdsspiller for 150 millioner

AC Milan bliver forstærket af Andrea Bertolacci (Foto: AP) Italiensk fodbold Milan køber landsholdsspiller for 150 millioner Andreas Christensen (nummer to fra højre) er ønskespilleren i Gladbach (Foto: Lars Poulsen) Premier League Storklubs sidste ønske: Giv os dansk U21-profil

31 kommentarer
Vis kommentarer