Hylder bombers reaktion efter skræk-tackling i EM-test

Bruno Alves mildest talt højt løftede ben trækker overskrifter efter venskabskampen mellem England og Portugal, mens Kane bliver rost for sin reaktion på tacklingen

Kane i nærkontakt med Alves' støvle (Foto: AP)
Kane i nærkontakt med Alves' støvle (Foto: AP)

Se godt på billedet ovenfor artiklen.

Støvlen, du ser på billedet, sidder på Portugals Bruno Alves, og han er netop i gang med en alt for voldsom tackling af Tottenham og Englands superbomber Harry Kane.

Det alt for højt løftede ben rammer Kane lige i smasken, og helt forståeligt bliver det røde kort slynget efter Alves, selvom de obligatoriske protester fra Portugals spillere bliver forsøgt.

- Det var ikke en rar tackling. Jeg kom ind med hovedet, og han kom med benet. Han ramte mig, og det var ikke rart. Det sker i fodbold, og det ændrede kampen, men vi er glade for sejren, sagde Kane efter kampen til norsk tv2.

Kampen endte 1-0 til England, men hjemmeholdet imponerede ikke ligefrem, og snakken efter kampen går lige så meget på Alves' skræk-tackling, som nemt kunne have kostet Kane en skade og en misset EM-slutrunde.

Til alt held slap Kane - og England - med skrækken. Og nu bliver Premier League-topscoreren hyldet for sin reaktion efter tacklingen. Hvor langt de fleste spillere ville være faldet til jorden, og nogle sikkert forsøge at få det maksimale ud af situationen og sikre rødt kort til modstanderen, så reagerede Kane stik modsat.

Kane ryger først ned på jorden, men han kommer lynhurtigt på benene og forsøger på ingen måde at overgøre situationen. Overfor Norsk TV2 forklarede han tankerne bag sin handling.

- Jeg så Jamie Vardy på den anden fløj. Jeg tænkte, at vi kunne komme i en 2 mod 1 situation og score et mål, men dommeren stoppede det af én grund. For at give rødt kort, sagde Kane.

Det kan godt være Tottenham-spilleren selv ikke lægger noget særligt i den, men hans opførsel høster store roser.

 

Det engelske mål blev scoret af Chris Smalling, ganske få minutter før tid.

1 af 2 Der var ikke meget at sige til det røde kort (Foto: AP
2 af 2 Kane i nærkontakt med Alves' støvle (Foto: AP)
8 kommentarer
Vis kommentarer