Irerne i tårer: Stukket i hjertet af den danske kniv

Irernes hjerter bløder efter mødet med Martin Braithwaites dræbende afslutning

Som en ført kniv stak Braithwaite foden frem og bolden i kassen. Video: Discovery Networks Danmark

DUBLIN (Ekstra Bladet): Mens hele fodbold-Danmark jubler over udsigten til den fodboldfest, der venter, når EM kommer til København i sommer, så triller tårerne i Irland.

For selv om Mick McCarthys tropper gav alt, hvad de havde mandag aften på Aviva Stadium, så var den danske defensiv – og Martin Braithwaites ’morderiske afslutning’ – trods alt for stor en mundfuld.

Og det gør ondt dagen derpå.

Ikke mindst, fordi de grønblusede værter leverede den bedste indsats i de seks opgør, de to nationer har været ude i på bare to år.

’Braithwaites dræbende klasseafslutning var for meget for Irland’, skriver den irske udgave af Daily Mirror, hvor der trods alt er masser af stolthed over Irlands præstation.

Det er der også hos landstræner McCarthy, der i samme avis siger, at hans spillere havde fortjent et bedre resultat.

- Vi spillede godt, og vi gav alt. Det eneste, jeg er utilfreds med, er det danske mål, lyder det fra landstræneren, som glæder sig over, at hans hold stadig har chancen for at kvalificere sig via playoffs til foråret.

Skuffede irer efter skutfløjt. Foto: Ritzau Scanpix
Skuffede irer efter skutfløjt. Foto: Ritzau Scanpix
 

Hos Irish Independent er de også stolte over deres landshold og skriver, at Danmark var heldige med at trække det længste strå.

’Irland i smerte efter dansk ’lucky punch’, skriver avisen.

’I 2017 havde vi følelsen af ydmygelse. Nu er vi bare skuffede. Den danske kniv gik gennem hjertet netop, som det var begyndt at pumpe blod igen’, lyder den maleriske beskrivelse af kampen.

The Herald konstaterer, at Irland lige manglede det sidste, men mener, at indsatsen indgyder håb før de kommende knald eller fald-kampe til foråret.

Dem slipper Danmark heldigvis for takket være en Martin Braithwaite, der havde al den skarphed, irerne manglede.

Indtægterne for EM-deltagelse ved EM kan stige yderligere, hvis det danske landshold klarer sig godt ved slutrunden. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold Millionerne vælter ind: Skummer fløden på EM

Eriksen og co. fik EM-billetten. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Eriksen hånet med sex-rygte

Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Irriteret midt i triumfen: - Det er helt forkert

42 kommentarer
Vis kommentarer