Italien i kval-problemer: Spillerne holder krisemøde

Italien skal i playoff-opgør om at komme med til VM, og nu holder truppen et krisemøde om, hvordan det står til på holdet

De italienske fodboldherrer fandt ikke melodien mod Makedonien. Så nu holder de krisemøde. Foto: AP/Alessandro Di Marco
De italienske fodboldherrer fandt ikke melodien mod Makedonien. Så nu holder de krisemøde. Foto: AP/Alessandro Di Marco

Et VM uden Italien meget usædvanligt, men nu kan det være, at italienerne må se med fra siden ved det kommende verdensmesterskab i Rusland til sommer efter en kvalifikationsturnering, som ikke er gået efter italienernes hoveder.

I kvalifikationsgruppen har Spanien sikret sig førstepladsen og den direkte billet til Rusland, mens Italien nu må tage til takke med andenpladsen, som Albanien ikke kan nå længere. Dette er kommet så vidt efter et nederlag til Spanien på 0-3 tilbage i september og nu et 1-1-resultat på hjemmebane til Makedonien fredag aften.

Det har ifølge Sky Sport Italia ført til, at der nu bliver afholdt et krisemøde i spillertruppen. Et møde, som landstræner Giampiero Ventura og den øvrige stab omkring holdet ikke har været inviteret med til. De fandt dog ud af, at mødet skulle afholdes, men blev bedt om at blive væk.

Mødet skulle efter sigende være organiseret af de ældre spillere i truppen, hvor et af emnerne skulle være den seneste kamp på det olympiske stadion i Torino.

Ovenpå mødet melder det italienske medieCalciomercato.com, at landstræner Ventura muligvis er færdig i jobbet, inden playoff-kampene begynder i november, som foregår mellem de otte bedste toere i grupperne. Heriblandt kan Danmark være et af de hold, som Italien kan møde, hvis Danmark altså ender på andenpladsen i sin pulje.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Walcott afslører: Skulle have været filmstjerne
Guardiola hylder Aguero: Han har en speciel gave
Zanka erkender: Vi dominerede ikke nok
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen