Italien spolerer engelsk stime

Andros Townsend reddede England fra truende nederlag mod Italien i Torino

Graziano Pelle og Italien satte en stopper for Englands sejrsstime. (Foto: AP)
Graziano Pelle og Italien satte en stopper for Englands sejrsstime. (Foto: AP)

Alle øjne hvilede på Harry Kane, men det var Tottenham-kollegaen Andros Townsend, som afværgede et truende nederlag, da Italien og England spillede 1-1 i Torino.

Kometen Kane, der skulle bruge færre end 80 sekunder som indskifter til at score i sin debut mod Lithauen i sidste uge, fik ellers fuld spilletid og havde også et par nærgående forsøg, men blev ellers holdt i skak af de italienske forsvarere, som længe så ud til at trække det længste strå.

Se også: Zlatan scorer i svensk sejr over Iran

Roy Hodgsons engelske landshold gik ellers ind til kampen med syv sejre på stribe. Det lignede også en føring, da Wayne Rooney i første halvleg forsøgte sig fra distancen, men Manchester United-stjernen måtte se sin afslutning prelle af mod overliggeren.

Harry Kane gik for en gangs skyld målløs fra banen. (Foto: AP)
Harry Kane gik for en gangs skyld målløs fra banen. (Foto: AP)

Ellers var de første 45 minutter præget af, at Italiens midtbane med i international uprøvede navne som Soriano, Valdifiori og Florenzi sad tung på den engelske modpart, hvor især Phil Jones ikke lignede et oplagt valgt på den defensive midtbane.

Se også: 'Kane mere værd end Di Maria'

Jones så heller ikke godt ud, da Giorgio Chiellini smed et indlæg ind i panden på en helt umarkeret Graziano Pelle, der let kunne score til 1-0.

Efter pausen fik englænderne bedre fat, men først da indskiftede Andros Townsend sendte et missil af sted fra distancen, måtte Gianluigi Buffon bøje sig i det italienske mål.

På det tidspunkt burde Eder dog have fordoblet den italienske føring, men Joe Hart hev en klasseredning op af posen. Siden havde begge mandskaber gode tilbud, men flere mål blev det ikke til, og dermed sluttede Englands fine sejrsstime.

 Se også: Landsholdsspillere involveret i dødsulykke

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere