Janniks mareridt: Jeg følte mig klar

Jannik Vestergaard ærgrer sig over brændt straffe

NAGOYA (Ekstra Bladet):

I fraværet af anfører Daniel Agger fik Jannik Vestergaard i sin syvende landskamp for første gang chancen for at vise sig frem for landstræneren.

Det blev lidt blandede bolsjer for Werder Bremen-stopperen. Mens første halvleg var blændende og på et højt niveau, selv om han måtte syes med flere sting efter et albueslag, var der også plads til forbedringer efter pausen.

Da Bosnien udlignede til 2-2 nåede han ikke frem og fik blokeret. Og han havde enkelte gange lidt problemer, når han stod overfor små, hurtige og letbenede spillere.

Jannik Vestergaard kommer for sent, da Bosniens Milan Duric udligner til 2-2. (Foto: Lars Poulsen)
Jannik Vestergaard kommer for sent, da Bosniens Milan Duric udligner til 2-2. (Foto: Lars Poulsen)
 

Det blev lidt en mareridtsaften, da han også fik en hovedrolle i straffesparks-konkurrencen.

Han brændte et straffespark og blev sammen med Andreas Christensen de to, der var årsagen til, at Danmark ikke spiller finale i Kirin Cup tirsdag.

- Jeg blev spurgt, om jeg ville sparke. Jeg følte mig klar til det, men det irriterer mig, at jeg brændte, siger Jannik Vestergaard.

På trods af han skønhedsfejl, efterlod han også mange positive indtryk, der bør give landstræneren færre bekymringer for fremtiden. Specielt hvis Daniel Agger vælger at stoppe karrieren.

- Jeg synes, det gik fint før pausen, hvor samarbejdet med Andreas (Christensen) og Simon (Kjær) fungerede rigtig godt, siger Jannik Vestergaard, der ærgrer sig over det hele endte med et nederlag og ingen finaleplads mod de japanske værter på tirsdag.

- Jeg tror, det er mangel på kræfter, der er årsagen til det, vi leverede efter pausen. Vi fik slet ikke lagt det pres, vi havde før pausen. Det er specielt skidt, når vi var i overtal, erkender han.

Unge Andreas Christensen blev sammen med en anden Bundesliga-spiller, Jannik Vestergaard, de to danske syndere i straffesparkskonkurrencen. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Dansk skurk: Det er noget værre pis, det her!

Landstræner Åge Hareide råbte forgæves efter de danske spillere, som skuffede med nederlag efter straffesparkskonkurrence. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Åge Hareide leder efter forklaring efter dansk kollaps

Danmark tabte efter straffesparkskonkurrence (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Danmark floppede mod Bosnien: Højbjerg var helt væk

3 kommentarer
Vis kommentarer