Jubler med landsholdet: Irland-kampen satte rekord

Landskampen mellem Danmark og Irland blev med 1.060.000 seere det mest sete program på Kanal 5 nogensinde

Parken var fyldt, og der var også mange ved tv-skrærmene. Foto: Lars Poulsen
Parken var fyldt, og der var også mange ved tv-skrærmene. Foto: Lars Poulsen

På et år er der sket en eksplosion i interessen for det danske fodboldlandshold.

Efter de to nederlag i træk sidste år til Polen og Montenegro stod danskerne ligefrem ikke i kø for at følge Christian Eriksen & Co. Interessen dalede nærmest til nulpunktet.

Men der sker meget i fodboldens verden på bare ét år. Nu er Åge Hareides tropper ubesejrede i ti kampe og tæt på at kvalificere sig til VM-slutrunden næste sommer i Rusland.

I lørdags, da Danmark og Irland spillede 0-0 i Parken, satte Kanal 5 seerrekord med 1.060.000 seere til den kedelige nullert fra det første playoff-opgør i Parken.

Der er maksimal spænding før det afgørende opgør. Foto: Tariq Khan
Der er maksimal spænding før det afgørende opgør. Foto: Tariq Khan
 

Det er første gang nogensinde, at Discovery Networks i Danmark samler flere end én million seere til en af programmerne på enten Kanal 4,5 6’eren eller Eurosport og Discovery-kanalerne.

Da Danmark i oktober spillede mod Rumænien i den sidste puljekamp var der præcis én million seere til det opgør.

- Vi er ovenud begejstrede for de flotte seertal til Danmark – Irland. For Kanal 5 og Discovery er det en kæmpe milepæl, at vi for første gang nogensinde har mere end 1 million seere til et program. Danskerne har i den grad taget Kanal 5 til sig som fodboldlandsholdets hjemmebane. Vi håber selvfølgelig, at mindst lige så mange følger med i morgen, når Eriksen og co. forhåbentligt sikrer billetterne til sommerens VM i Rusland, siger Christian Kemp, adm. direktør, Discovery Networks Danmark.

Når Danmark tirsdag aften spiller den afgørende playoff-kamp i Dublin mod Irland kan seerrekorden blive slået.

Det er nemlig også Kanal 5, der viser kampen med kampstart kl. 20.45 dansk tid tirsdag.

Simon Kjær har grund til at smile. Han har med sine mange klubskifter skaffet tre mio. kr. til sin barndomsklub, Lund. Skiftet til Sevilla udløser således i omegnen af én mio. kr. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Sådan skaffer landsholdsprofil millioner til barndomsklub

Andreas Cornelius er  ikke imponeret over kritikken. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Cornelius griner af sviner: Det giver ingen mening

2 kommentarer
Vis kommentarer