Kæmpe nedtur: Stjernen misser EM

Liverpools Trent Alexander-Arnold kommer alligevel ikke med til EM på grund af en skade, meddeler FA

Kæmpe nedtur: Stjernen misser EM

England må klare sig uden Liverpool-backen Trent-Alexander Arnold ved EM, efter Liverpool-backen forlod testkamp mod Østrig i smerte

England udtog forleden sine 26 spillere til sommerens EM i fodbold, der blandt andet skal afvikles på engelsk grund.

Men Liverpools 22-årige backprofil Trent Alexander-Arnold er blevet tvunget til et afbud.

Han udgik af onsdagens 1-0-sejr over Østrig i en testkamp i Middlesbrough med en lårskade, og torsdag bekræfter Det Engelske Fodboldforbund, FA, afbuddet.

Den engelske manager Gareth Southgate kan udtage en erstatning for Alexander-Arnold. Men FA meddeler, at det først sker efter søndagens generalprøve på EM.

Her er den engelske modstander Rumænien på Riverside Stadium i Middlesbrough.

Southgate har allerede rigeligt med folk til positionen som højreback. Både Chelseas Recce James, Manchester Citys Kyle Walker og Atletico Madrids Kieran Trippier kan således spille pladsen.

England møder Kroatien, Skotland og Tjekkiet i det indledende gruppespil ved EM.

Alexander-Arnold har spillet 13 landskampe for England, hvor det er blevet til et enkelt mål.

Han var en del af Englands trup til VM i 2018, hvor England blev nummer fire.

Med Liverpool, som han har spillet i hele karrieren, har Alexander-Arnold blandt andet vundet Champions League i 2019 og det engelske mesterskab i 2020.

Skal du slå vennerne i EM-manager? Her er ekspertens røverkøb i Danmarks gruppe  - og hans bud på den største joker i hele slutrunden.

Søndag sender Ekstra Bladet eksklusivt boksebraget mellem Floyd Mayweather og Logan Paul. Bliver det til bøllebank, sensationelt nederlag eller ren skandale? SE MED HER (Ekstra Bladet+)