Kæmpe-sejr i nat: Liverpool-spiller scorer hattrick

Philippe Coutinho scorede hattrick, da det brasilianske landshold ydmygede Haiti med gigantiske cifre

Philippe Coutinho scorede hattrick for Brasilien i nattens Copa America-kamp (Foto: AP)
Philippe Coutinho scorede hattrick for Brasilien i nattens Copa America-kamp (Foto: AP)

Det brasilianske landshold havde natten til torsdag dansk tid ingen problemer med at besejre Haiti i holdenes anden gruppekamp ved Copa America.

7-1 i brasilianernes favør endte kampen, og det kunne have set endnu værre ud for Haiti, hvis det ikke havde været for en række brændte målchancer fra Brasiliens side.

Dermed stemplede de femdobbelte verdensmestre for alvor ind i turneringen. I brasilianernes første kamp måtte de skuffende nøjes med 0-0 mod Ecuador.

Angel di Maria fik efter sin scoring mod Chile fat i en t-shirt, hvor der var trykt en hilsen til spillerens bedstemor. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Tragedie og triumf: Derfor brød argentinsk matchvinder ud i gråd

Luis Suarez, der sad ude med en forstrækning, var en af de uruguayanere, der måbede, da landets nationalmelodi ikke blev spillet. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Gigantisk brøler rammer Copa America: Derfor måber stjernerne

(Foto: AP) Landsholdsfodbold Brasilien skuffer i Copa America-premiere

Også 18-årige Renato Augusto kom på tavlen (Foto: AP)
Også 18-årige Renato Augusto kom på tavlen (Foto: AP)
 

Liverpool-profilen Philippe Coutinho åbnede målfesten med scoringer til både 1-0 og 2-0 inden for den første halve time. Han fuldendte sit hattrick i kampens allersidste overtidsminut efter en afslutning lige uden for feltet.

I mellemtiden var Gabriel og Lucas Lima kommet på måltavlen en enkelt gang, mens Renato Augusto scorede i både første og anden halvleg. James Marcelin scorede det ene mål for Haiti.

Brasilien fører gruppe B med fire point. Det samme antal har Peru - men med en dårligere målscore - efter at det sydamerikanske hold spillede 2-2 mod naboerne fra Ecuador.

Peruanerne var ellers foran 2-0 efter mindre end et kvarters spil. Men Premier League-spilleren Enner Valencia reducerede kort før pausen, og kort efter pausen kunne Miller Bolanos så bringe balance i regnskabet.

Haiti har tabt begge sine opgør i gruppen.

Vi har endnu ikke fået målene fra Brasiliens kamp, men se Paraguays utrolige GOLAZO fra sidste nat her:

Tim Wiese i aktion for Werder Bremen - nu har han fået kontrakt som wrestler (Foto: AP) Tysk fodbold Sagde nej til Real Madrid: Nu får han wrestling-debut

Anthony Vanden Borre i aktion ved VM 2014 (Foto: AP) Landsholdsfodbold Topspiller vraget til EM: Truer med bombe i lufthavn

12 kommentarer
Vis kommentarer