Kanonkasse til kvinde-VM: Ville en mand nappe den?

Daniela Montoya fra Colombia scorede noget nær et drømmemål tirsdag mod Mexico til VM i Canada

Se Daniela Montoyas fantastiske mål til slutresultatet 1-1 mod Mexico ved VM i Canada.
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Tror du, at Montoyas drømmehug ville være gået ind på en mandlig landsholdsmålmand? Deltag i afstemningen i  bunden af artiklen.

Når det kommer til kvindelige fodboldspillere er der ikke mangel på fordomme. Det går langsomt, kvinder er dårligere teknisk og de tackler ikke lige så hårdt er et par af dem.

Nu har Daniela Montoya gjort op med en af de største fordomme om, at kvinder ikke kan sparke ligeså hårdt og præcist som mændene.

Det gjorde hun i kampen mod Mexico ved VM i kvindefodbold, der bliver spillet i Canada i disse dage.

Se lige her, gutter: Derfor skal I se VM i kvindefodbold

Her scorede hun en sand kongekasse - eller dronningekasse - efter 82 minutters spilletid til stillingen 1-1, som også blev kampens resultat.

Efter et fint opspil fra Colombia modtager hun bolden udenfor feltet, hvorefter hun hamrer den op i venstre hjørne uden chance for Mexicos keeper.

Det er anden gang nogensinde, at Colombia deltager ved fodbold VM og første gang, holdet scorer i turneringen, da de røg ud i gruppespillet i 2011 uden at have scoret et eneste mål.

Det har Daniela Montoya i den grad ændret på med sit drømmemål tirsdag.

Tæsker søster og nevø: Nu spiller hun VM

VM spilles i Canada fra d.7. juni til d. 6. juli. Kampene spilles i byerne Edmonton, Vancouver, Winnipeg, Montreal og Moncton. Finalen spilles d. 5 juli i Vancouver. Du kan se de fleste kampe på TV2 Sport eller svenske Kanal 4.

Det er ikke kun Daniela Montoya, der kan score fabelagtige mål. Stephanie Roche fra Irland scorede i sidste sæson verdens næstbedste mål - blandt både mænd og kvinder. Se målet her:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+