Kaos i Danmark - Sverige regner med kamp

I Sverige regner de stadig med at møde Danmark i starten af april

Sverige regner på trods af konflikten med at møde Danmark i en kvindelandskamp 8. april (Foto: Lars Poulsen)
Sverige regner på trods af konflikten med at møde Danmark i en kvindelandskamp 8. april (Foto: Lars Poulsen)

Der er stadig uro i dansk fodbold, hvor Spillerforeningen og DBU forhandler om lønnen for landsholdsspillerne.

Mens der i Danmark er mest snak omkring mændendes landskampe mod USA og Frankrig i slutningen af marts, så begynder de i Sverige nu at tænke på kvindernes landskamp 8. april mod Danmark.

Thomas Christensen sidder måske med nøglen til konflikten. Landsholdsfodbold 'Brugtvognsforhandleren' kan løse landsholdskonflikten

Foreløbig regner svenskerne med kamp mod Danmark.

- Det er det seneste, vi har hørt, siger landsholdschef Marika Domanski Lyfors til Fotbollskanalen.

- Da vi var i Algarve hørte jeg, at de stadig sidder i forhandlinger i alt, der gælder herrer, drenge, piger og kvinder, siger Lyfors

.

Danmark og Sverige mødtes også ved EM 2013 (Foto: AP)
Danmark og Sverige mødtes også ved EM 2013 (Foto: AP)

- Det er det, jeg har hørt, og at det i hvert fald ikke skulle påvirke noget. Det er, jeg ved, men der kan jo være sket ting siden da, siger Lyfors, inden hun igen bekræfter, at de ikke regner med en aflysning.

Morten Olsen ved endnu ikke hvilket landshold, han råder over inden udtagelsen senere tirsdag. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Olsen skal udtage sit landshold - men DBU og spillerne forhandler stadig

- Nej, det er det seneste, jeg har hørt, siger Lyfors.

Kampen mellem Sverige og Danmark skal spilles på Tele 2 Arena i Stockholm og er ligesom mændenes kampe blot en testkamp.

Danmark spillede i starten af marts flere kampe i Algarve Cup i Portugal, mens der blev forhandlet mellem DBU og Spillerforeningen.

De forhandlinger er siden brudt sammen og genoptaget i flere omgange, og det spændende er, om der findes en løsning inden i dag klokken 13.00, hvor Morten Olsen udtager landsholdet til kampene mod USA og Frankrig.

Hvis ikke der er en aftale mellem landsholdsspillerne og DBU på tirsdag, så hverken kan eller skal Morten Olsen udtage et landshold. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen Drop det landshold, Morten!

6 kommentarer
Vis kommentarer