Annonce:
Annonce:

Kaptajn Kjær: Jeg skal vist lige have en snak med Viktor

Den danske anfører er ikke tilfreds med Viktor Fischer, der kaldte landsholdet for ’pattebørn’ efter fiaskoen mod Montenegro

Landsholdets anfører, Simon Kjær, vil ikke høre de kommentarer, en skuffet Viktor Fischer kom med efter nederlaget til Montenegro. Foto: Lars Poulsen
Landsholdets anfører, Simon Kjær, vil ikke høre de kommentarer, en skuffet Viktor Fischer kom med efter nederlaget til Montenegro. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

PARKEN (Ekstra Bladet): Skuffelsen lyste ud af Viktor Fischer, da han skulle vurdere den danske indsats overfor Kanal 5’s kameraer efter kampen.

’Pattebørn’ lød det skudsmål, den skuffede angriber gav sig selv og holdkammeraterne.

Måske en forståelig reaktion, mens skuffelsen stadig bobler i blodet. Alligevel kan Middlesbrough-angriberen forvente en ’kammeratlig’ samtale med anfører Simon Kjær.

- Det må stå for Viktors egen regning. Vi prøver på at hjælpe så godt som muligt, men vi må stå sammen som et kollektiv. Jeg får ikke noget ud af at stå her og sige, at det ikke er godt nok, siger Kjær.

Annonce:

- Jeg havde måske også sagt nogle andre ting efter kampen. Det er frustrationer, men jeg havde nok ikke valgt det ordvalg. ’Pattebørn må stå for hans regning’. Mon ikke jeg lige går ned og siger hej til ham, siger anføreren, der ikke forsøger at skjule sin skuffelse over det miserable resultat.

- Vi må skyde brystet frem nu, for der er ingen tvivl om, at vi får et hak i tuden nu, og det er også fortjent. Vi må tage en kamp af gangen, og jeg tror, at vi kommer til VM, hvis vi vinder alle kampe. Men det er langt væk, og vi skal være ydmyge, konstaterer han.

Og så afslører han, at der blev talt med store bogstaver i omklædningsrummet efter ydmygelsen.

- Det nytter ikke at skyde skylden på hinanden. Vi vinder og taber som et hold. Der er blevet sagt nogle vigtige ting i omklædningsrummet. Det er vigtigt, at man lytter til hinanden og tager imod.

- Man kan ikke bare læne sig tilbage og tænke på egen røv. Så kommer vi ikke videre. Fordi det er et ungt hold, er det vigtigt, at vi læner os op ad hinanden, ung som gammel. I var optimistiske. Det var vi også, og det er vi stadig, men der er meget at arbejde med, lyder det fra den danske anfører.

Pinligt Danmark: Total fiasko mod Montenegro

Vred Viktor Fischer: Vi er pattebørn!

Fiasko i Parken: Se de danske dumpe-karakterer

Spot dig selv: Var du til det pinlige nederlag i Parken?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: