Annonce:
Annonce:

Kikset russisk pressemøde

Teknikken var ikke helt på EM-niveau til russerne pressemøde

Pressemøderne med Ruslands Stanislav Cherchesov har indtil videre været ganske underholdende. Eksempelvis gav han ikke meget for Cristiano Ronaldos meget omtalte Coca Cola-stunt og knappede selv en op dagen efter.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold
Følg EM 2021

Kender du de kampe, hvor spillet hele tiden afbrydes af en dødbold, udskiftning eller et VAR-tjek? Der kommer aldrig rigtig flow i kampen, når den effektive spilletid er så lille.

Cirka sådan var det til det russiske pressemøde før skæbnekampen mod Danmark.

Her sad Stanislav Cherchesov, der er russisk landstræner, sammen med profilen Aleksandr Golovin og skiftevis ventede og fortalte, at de ikke kunne høre spørgsmålene fra journalisterne, der havde indfundet sig ved det digitale pressemøde. Så blev der fægtet lidt med armene og stirret tomt ud i luften.

Nok kan virtuelle møder være smarte, men det har altså faldgruber, som man blev meget opmærksom på søndag aften. Omkring fem ud af 20 minutter blev brugt til at svare på de spørgsmål, der trods alt nåede frem.

Annonce:

Landstræneren gled behændigt af på ros fra Kasper Hjulmand, Simon Kjær og Kasper Schmeichel, der havde haft presseseance tidligere.

Er roserne et psykologisk trick, blev Cherchesov spurgt.

Landstræneren har allerede oplevet op- og nedture ved dette EM. Foto: Anton Vaganov/Ritzau Scanpix
Landstræneren har allerede oplevet op- og nedture ved dette EM. Foto: Anton Vaganov/Ritzau Scanpix
 

- Jeg vil tage dit ord for det, for jeg har ikke lyttet til det selv. Vi er i en stor turnering, og man kan ikke bare komme ind uden at præstere noget. Vi respekterer også vores modstandere. Det er et normalt svar for en træner. Vi vil ikke høre for meget på, hvad andre siger.

- Alle hold har deres egne styrker og svagheder, og vi må neutralisere deres styrker. Og det har vi givet vores hold besked på. Der var to vidt forskellige halvlege i Danmark-Belgien-kampen, hvor Danmark dominerede i første halvleg, og så begyndte Belgien at ligne sig selv. Det bliver en svær kamp for os.

Både Rusland og Danmark har mulighed for at spille sig videre til 1/8-finalerne, og dysten står kl. 21 i Parken mandag aften.

Hvorfor flyver der en drone rundt over Danmarks træning - få svaret her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: