Kjær-afgørelse i dag: Topmøde med Fenerbahce-præsident

Simon Kjær er tæt på aftale med den tyrkiske tophold om en aftale for tre år med option for yderligere ét år - kæresten har stor indflydelse på afgørelsen

Simon Kjær er tæt på et skifte til Fenerbahce. Kæresten Elina har stor indflydelse på, om aftalen bliver en realitet. (Foto: Lars Poulsen)
Simon Kjær er tæt på et skifte til Fenerbahce. Kæresten Elina har stor indflydelse på, om aftalen bliver en realitet. (Foto: Lars Poulsen)

Det ligner afgørelsens dag for Simon Kjær.

Skal han skifte til den tyrkiske topklub Fenerbahce eller skal han fortsætte i franske Lille?

Det er dagens spørgsmål, som formentlig finder en afgørelse i løbet af tirsdagen. For Simon Kjær og hans kæreste Elina Gollert samt agent Mikkel Beck skal til topmøde med Fenerbahce-præsident Aziz Yildrim, hvor det skal afgøres om parterne kan blive enige om et fremtidigt samarbejde.

Tyrkerne er – som Ekstra Bladet har omtalt de senere dage – klar med en aftale, der løber de kommende tre år med option for yderligere ét år.

Samtidig lokker de med en løn, der netto lander i omegnen af 30 mio. kr. Derudover kan Simon Kjær for første gang i karrieren være med til at spille om mesterskabet og formentlig Champions League, hvor de tyrkiske vicemestre dog skal gennem kvalifikationen før pladsen i gruppespillet er sikret.

Mandagen blev også brugt på en snak om de sportslige muligheder med Fenerbahces sportsdirektør, Guiliano Terraneo, hvor parterne fik drøftet ambitionerne og målsætningen for den kommende sæson.

Simon Kjær her i Atatürk lufthavnen med sin svenske kæreste Elina, og farmand Jørn Kjær i skjorte. (Foto: Milliyet) Landsholdsfodbold Agent landet i Istanbul: Kjærs konge-kontrakt skal på plads  

Elina har stor indflydelse
Mandag gik også med en rundtur i Istanbul for at se nærmere på forholdene i storbyen.

Det blev blandt andet til en sejltur til Bosporus, men også en tur rundt i storbyen for at se nærmere på et hus til familien. Her fik de set på to forskellige huse i to af Istanbuls velhaver-kvarterer.

Det tyrkiske medie, Milliyet, hævder, at Elina Gollert, er nøglen til at få aftalen på plads mellem Kjær og Fenerbache.

Mediet mener at vide, at hun er en smule bekymret for udfordringen og den tyrkiske mentalitet, efter at Fenerbahces spillerbus blev angrebet med skud for et par måneder siden.

Det ventes således ikke at blive det økonomiske eller for den sags skyld det sportslige, der kan bremse et eventuelt skifte for Simon Kjær.

Det er i langt højere grad de personlige udfordringer og den til tider hektiske tyrkiske mentalitet, der er en speciel udfordring, når tingene ikke sportsligt glider i olie.

Det er planen, at Simon Kjær og familien skal rejse til Ibiza på ferie, når mødet med Fenerbahce-præsidenten er overstået.

Simon Kjær blev hentet i en luksus-bil af Fenerbahces repræsentanter søndag (Foto: Milliyet) Intl. fodbold Den nye lønkonge: Så meget kan Kjær tjene i Tyrkiet

 

7 kommentarer
Vis kommentarer