Kjær på vej mod kæmpe transfer: Modtaget som konge i Istanbul

Horder af pressefolk samt Fenerbahce-fans modtog landsholdsforsvarer Simon Kjær ved ankomsten til Istanbul

Simon Kjær blev modtaget som en konge i Istanbul søndag (Foto: Milliyet)
Simon Kjær blev modtaget som en konge i Istanbul søndag (Foto: Milliyet)

Simon Kjær har efterhånden prøvet lidt af hvert i fodboldkarrieren.

50 landskampe og spillet mange store kampe for klubber som Palermo, Wolfsburg og Lille.

Men det, han var ude for søndag, var alligevel i den vilde ende af skalaen.

Nærmest forgudet som en superstjerne på David Beckham-niveau ankom Kjær sammen med sin familie og agent Mikkel Beck til Istanbul, hvor fans og sågar sikkerhedspersonale i Atatürk lufthavnen ville have et billede sammen med ham.

Simon Kjær rejser i dag til Istanbul for at se nærmere på forholdene i Fenerbahce. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Klubskifte på vej: Kjær lander i dag i Istanbul

Simon Kjær fik en royal behandling i Istanbul, hvor fodboldfeberen raser 24 timer i døgnet året rundt i den tyrkiske metropol.

Der manglede ikke luksus, da Kjær blev hentet af Fenerbahce-repræsentanter (Foto: Milliyet)
Der manglede ikke luksus, da Kjær blev hentet af Fenerbahce-repræsentanter (Foto: Milliyet)
 

Storklubben Fenerbahce havde også sørget for en luksusbil, der hentede Kjær og familien samt agent Mikkel Beck.

Det bliver i det hele taget en luksuriøs tur, som Kjær kommer til at opleve i det døgn, han ventes at tilbringe i Istanbul. Femstjernede hoteller og kun de mest eksklusive restauranter.

- Skal jeg til Istanbul? Jeg tænker, at jeg nok vidste det, hvis jeg skulle rejse derned i morgen. Jeg skal faktisk til Ibiza med min familie de kommende dage, det er de eneste rejseplaner, som jeg umiddelbart har, siger Simon Kjær. (Foto: Jens Dresling) Landsholdsfodbold Overrasket Kjær: Skal jeg til Istanbul?

Fenerbahces træningsanlæg er også topmoderne ligesom Sükrü Saracoglu stadion er et fantastisk stadion, som blandt andet var vært for UEFA Cup-finalen i 2009.

Som Ekstra Bladet kunne fortælle tidligere søndag, så er Simon Kjær taget til Istanbul for at se på forholdene i Fenerbahce og for at høre om den nye træner Vitor Pereiras planer med ham.

Portugiseren satser desuden på at lande Manchester Uniteds portugiser Nani samt et par andre topnavne, så klubben kan vinde mesterskabet foran de evige byrivaler Galatasaray.

Simon Kjær havde også sin svenske kone og barn med til Istanbul. De skal sandsynligvis på ferie til Ibiza bagefter (Foto: Milliyet)
Simon Kjær havde også sin svenske kone og barn med til Istanbul. De skal sandsynligvis på ferie til Ibiza bagefter (Foto: Milliyet)
 

Fenerbahce og Kjærs franske klub Lille er nu stort set enige om en transfersum på 75 mio. kr., hvilket vil være et rigtig godt salg for franskmændene, der har økonomiske vanskeligheder.

Danmark ligger ret godt til i kampen om EM-billetterne (Foto: Jens Dresling) Landsholdsfodbold Her er overblikket: Så tæt er Danmark på EM

Tidligere danske spillere med stor succes i Fenerbahce er Jes Høgh og Brian Steen Nielsen, der sikkert også kan fortælle Kjær om, hvordan fodboldstjerner i de store tyrkiske klubber behandles som guder.

78 kommentarer
Vis kommentarer