Klinsmann elsker Danmark: De er sjove at se på

Jürgen Klinsmann kan godt lide at se Danmark i aktion, og han ser særligt meget frem til Christian Eriksen

Klinsmann er glad, når snakken falder på det danske landshold

Danmark spiller i aften testkamp mod USA, og den tyske legende Jürgen Klinsmann, der nu er amerikansk landstræner, ser frem til at møde Morten Olsens tropper.

- Jeg har set Danmarks kampe fra kvalikationen, og det er et meget godt hold, der er sjovt at se på. De har meget talent, og så har de en meget erfaren træner, siger Klinsmann.

Michael Krohn-Dehli har stoppet samarbejdet med sin agent Søren Lerby øjeblikketligt, fordi agenten anbefalede en spiller til Celta Vigo på den position, hvor Krohn-Dehli spiller. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Drama i kulissen: Agent snigløb landsholdsspiller

- Jeg ser frem til kampen, der vil give et godt bud på, hvor vi står i forhold til et godt europæisk hold, siger Klinsmann.

- Vi bruger det som opvarmning i forhold til Gold Cup til sommer, der forhåbentlig vil tage os til Confederations Cup 2017 i Rusland, siger Klinsmann.

Aron Johannsson går efter at score mod Danmark i aften (Foto: AP) Landsholdsfodbold Tilbage i Aarhus: Tidligere AGF-topscorer vil ramme Danmark

- Vi vil prøve ting af, og vi vil se nye, unge spillere i aktion og håber på en god kamp, siger Klinsmann.

Klinsmann glæder sig særligt til at se Christian Eriksen i aktion i aften.

- Han er et exceptionelt talent, og det er derfor, han er i Tottenham, siger Klinsmann

Christian Eriksen har potentiale til at begå sig i alle klubber, mener Peter Bonde. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Eriksens fremtid - kan begå sig i alle klubber

- Nej, han er fantastisk talentfuld. Når jeg ser ham og nogle af hans mål i denne sæson, er han forskellen i mange kampe. Han kan tænde på ingenting, og man skal altid være meget opmærksom og skarp på ham. At have den slags spillere på dit hold giver en gnist og mulighed for at gøre en forskel, når det virkelig betyder noget. Så jeg er spændt på at se ham på banen, siger Klinsmann.

Det er klokken 20.15, at kampen mellem Danmark og USA fløjtes i gang i Aarhus. Klinsmann har dårlige erfaringer med Danmark. Tilbage i 1992 måtte han se Danmark løbe med EM-guldet i Sverige efter et finale-nederlag på 0-2.

Se Klinsmann fortælle om Eriksen her:

20 kommentarer
Vis kommentarer