Klinsmann før dansk testkamp: Vi kommer for at lære

Jürgen Klinsmann har opstillet flere mål for den kommende landskamp mod Danmark. Først og fremmest skal spillerne lære noget af kampen, men det må også gerne ende med et resultat for det amerikanske landshold

Tirsdag blev der sat navne på de 23 spillere, der udgør landstræner Mortens trup frem mod kampene mod USA og Frankrig.

Olsens kollega i det amerikanske, Jürgen Klinsmann, skal også have sammensat en trup, men han møder visse udfordringer med at finde det bedste hold, fortæller USA's landstræner.

- Vi vil tage en meget stærk trup med til kampene mod Danmark og Schweiz. Det er dog lidt tricky, da MLS kun lige er startet, og det er tidligt på sæsonen, så spillerne har endnu ikke fundet ind en rytme.

Morten Olsen er en afklaret mand, efter han meldte sin afsked som landstræner i går. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 18. mar. 2015 - kl. 07:05 Olsen i eksklusivt interview: Jeg er ikke magtsyg

- Alt imens har spillerne i Europa en god rytme, og det har spillerne fra Mexico også, så vi vil medbringe, hvad vi synes er den stærkeste trup til de to venskabskampe, siger Jürgen Klinsmann til det amerikanske fodboldforbunds hjemmeside.

Aldrig tabt til USA
Kampen mod Danmark spilles 25. marts i Aarhus, og Klinsmann er sikker på, at han nok skal få samlet et mandskab, der kan få et udbytte med hjem fra Aarhus.

- Det bliver en interessant blanding. Vi kommer for at lære og spille mod to rigtig gode modstandere, men også for at få resultater, lyder det fra Klinsmann.

Danmark har endnu ikke tabt til USA i de to kampe, landene har spillet mod hinanden. I 1993 spillede de 2-2, mens Danmark for seks år siden vandt 3-1 på hjemmebane i Aarhus.

Jim Stjerne Hansen i selskab med tidligere kommunikationschef Lars Berendt. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 18. mar. 2015 - kl. 07:48 Jim Stjerne: Fire trænere kan afløse Morten Olsen

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere