Kom med til kæmpe EM-fest

Der bliver kæmpe fodboldfest på Rådhuspladsen under EM i fodbold

To af Danmarks gruppemodstandere er allerede fundet; Belgien og Rusland. Se her, hvordan den sidste modstander findes lørdag aften. Producer: Lasse Brøndal

Selvom du skulle være en af de mange uheldige danske fodboldfans, der ikke har fået fingre i billetter til næste sommers EM-kampe i Parken, behøver du ikke gå glip af klaphatte og folkefest.

Således inviterer Københavns Kommune til fest og storskærm, de dage, hvor Christian Eriksen og resten af EM-holdet spiller gruppespil i Parken.

- Det er fantastisk, at Rådhuspladsen også bliver en del af fodboldfesten næste sommer. Vi glæder os meget til at byde store som små fans og alle københavnere velkommen på Rådhuspladsen til en rød-hvid folkefest, når Danmark spiller EM på hjemmebane i København, siger overborgmester Frank Jensen i en pressemeddelelse.

Der er lagt op til kæmpe fodboldfest i København til sommer.  Foto: Ritzau Scanpix
Der er lagt op til kæmpe fodboldfest i København til sommer. Foto: Ritzau Scanpix

Arrangementet glæder DBU's fankoordinator, Anders Hagen.

- Vi ved fra Herrelandsholdets fans, at de har store ønsker om et sted, hvor de kan samles om at se fodbold. Det er en del af det at være fan af et hold - at kunne opleve kampene sammen med dine venner og familie og dele de gode øjeblikke, siger Anders Hagen.

Rådhuspladsen bliver ikke det eneste sted i København, hvor man kan se fodbold på storskærm under EM.

Således bliver samtlige EM-kampe vist i den såkaldte 'Football Village' på Ofelia Plads. Her kan du opleve samtlige kampe under sommerens EM.

To af Danmarks gruppemodstandere er allerede fundet. Det er Belgien og Rusland. Lørdag bliver sidste modstander trukket. Det bliver enten Wales eller Finland.

Ekstra Bladet dækker EM-lodtrækningen LIVE fra klokken 18.

Landsholdsfodbold Sidste chance i morgen - sådan får du EM-billetter

Der kan være markante ændringer på vej. Foto: Jens Dresling Landsholdsfodbold Medie: Banebrydende regel kommer i spil til EM

Danmark er i gruppe med Rusland ved EM 2020. Foto: Jennifer Lorenzini / Ritzau Scanpix. Sport Ramt af ny voldsom udelukkelse: Smuthullet der kan give bagslag

Landsholdet fejrer EM-billetten efter gyserkampen i Dublin. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil ALT om EM: Sådan får du den eftertragtede billet

39 kommentarer
Vis kommentarer