Kondom-sælgende legende slagter Neymar

Neymar er kommet i strid modvind efter sin skalle under Copa America - Faustino Asprilla kalder ham for fodboldens løgn

Voldsom ballade efter slutfløjtet i kampen mellem Brasilien og Colombia. Se tv fra epiosden længere nede i artiklen (Foto: AP)
Voldsom ballade efter slutfløjtet i kampen mellem Brasilien og Colombia. Se tv fra epiosden længere nede i artiklen (Foto: AP)

- Neymar er fodboldens løgn.

- Neymar, smut nu bare til Hollywood.

Sådan lyder den benhårde dom fra angrebslegenden og den nuværende kondom-sælger colombianske Faustino Asprilla på det sociale medier Twitter.

Den tidligere Newcastle-bomber slagter den finurlige angriber efter skandalekampen natten til torsdag under Copa America i Chile.

Det var meningen, at Brasilien og Neymar skulle bruge turneringen til at genrejse sig efter det skuffende VM-exit i semifinale-blamagen mod Tyskland sidste sommer, men det projekt tog et gevaldigt hug til nyrerne, da man tabte 1-0 til Colombia i en kamp, der endte ondskabsfuldt.

Den brasilianske superstjerne Neymar er tæt på at forlænge sin kontrakt med Barcelona (Foto: AP) Spansk fodbold Barcelona forgylder Neymar

Efter kampens slutfløjt høvlede Barcelona-stjernen Neymar en bold i ryggen på en colombiansk spiller, hvilket fik alt til at koge.

Rasende colombianere omringede Neymar, der kvitterede med at nikke en skalle, inden han selv blev sendt i gulvet af Colombias Carlos Bacca - helten fra Sevillas Europa League-triumf tidligere på året.

Neymar måtte flygte, men som tv-billederne herunder viser, så var det med dommeren efter sig, for den 23-årige angriber skulle have rødt kort. Det samme fik Bacca.

Se de voldsomme scener fra kampen herunder

Karantæne til Neymar
Indtil videre har Neymar fået en spilledags karantæne, men den kan blive udvidet når en komité i dag fredag sætter sig sammen og diskuterer episoden igennem.

Faustino Asprilla har tydelige aktier i Colombia-lejren, for hvem den karismatiske angriber nåede at optræde 57 gange og score 20 mål. Mest kendt i Europa var han for sin tid i italienske Parma og engelske Newcastle.

I dag er han involveret i et projekt i hjemlandet, hvor han sælger kondomer. Og så har han endda en favoritsmag, som du kan læse mere om her.

Alle hold i gruppen har i gruppen har tre point efter to kampe. Brasilien møder Venezuela i sidste gruppekamp, mens Colombia møder Peru.

Fem af Robinhos familiemedlemmer var onsdag morgen indblandet i et gidseldrama nær São Paulo (Foto: AP) Intl. fodbold Brasiliansk stjernes familie i gidseldrama

I tv-klippet højere oppe i artiklen kan du se de dramatiske scener (Foto: AP)
I tv-klippet højere oppe i artiklen kan du se de dramatiske scener (Foto: AP)
 

9 kommentarer
Vis kommentarer