Kongemål! Liverpool-emne kopierer Zlatan

Den kroatiske landsholdsspiller Mateo Kovacic, som er rygtet til Liverpool, diskede op med et akrobatisk mål i venskabskampen mod Gibraltar

Liverpool er på udkig nye spillere, der kan forstærke den nuværende trup, og en af de varmeste emner på rygtebørsen er den kroatiske landsholdsspiller Mateo Kovacic.

Godt nok er det ikke en spiller på Zlatan Ibrahimovic-niveau, Liverpool vil få indlemmet i truppen, men Kovacic, der tørner ud for italienske Inter, viser fra tid til anden ren Zlatan-klasse på fodboldbanen.

Midtbanespilleren er nemlig også kendt for at score spektakulære mål som Ibrahimovic, og søndag aften brillerede han igen med et akrobatisk mål, som ledte tankerne på svenskeren.

Kroatien tog imod Gibraltar i en venskabskamp, og selvom modstanderen ikke var frygtindgydende, kan man ikke tage noget fra kroatens mål.

Kovacic fik en god bold i dybden, og den unge spiller sagde pænt tak for muligheden ved at lobbe læderet over keeperen på elegant vis.

Se scoringen til 2-0 i videoen øverst i artiklen - og så kan du derefter gense Zlatan Ibrahimovic' mest legendariske scoring. Ja, det der saksespark mod Enland.

5 kommentarer
Vis kommentarer