Landsholdet møder Bosnien i japansk turnering

Danmark er blevet parret med Bosnien-Hercegovina i semifinalen i Kirin Cup, der spilles til juni i Japan

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Bosnien-Hercegovina bliver Åge Hareides tredje modstander som dansk landstræner. 3. juni mødes de to lande på japansk grund i turneringen Kirin Cup.

Det oplyser Dansk Boldspil-Union i en pressemeddelelse.

- Det er rigtig fint, at vi starter mod Bosnien, som er en stærk modstander, der har samme måde at spille fodbold på som Rumænien, som vi skal møde i VM-kvalifikationen. Det var en af årsagerne til, at vi sagde ja til at deltage i Kirin Cup, siger Åge Hareide.

Danmarks landshold spiller til sommer stor turnering i Japan (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Snydt for EM: Danmark spiller stor turnering mod tabere

Fire dage senere spiller landsholdet enten finalen eller bronzekampen i turneringen. Her venter enten Japans værter eller Bulgarien.

Turneringen markerer samtidig afslutningen for sæsonen på de danske spillere, da diverse klubturneringer slutter inden.

Ud over de to kampe i Japan har Åge Hareide en sidst testkamp 31. august mod Liechtenstein på dansk grund, inden det går løs i EM-kvalifikationen 4. september med en kamp mod Armenien i Telia Parken.

Åge Hareides første to landskampe i spidsen for Danmark var i marts og endte med en 2-1-sejr over Island i Herning og et 0-1-nederlag til Skotland i Glasgow.

2 kommentarer
Vis kommentarer