Landsholdet sendt ud på håbløs bane

Træningsbanen i det franske lever bestemt ikke op til den ønskede standard

Ikke imponerende træningsforhold (Foto: Lars Poulsen)
Ikke imponerende træningsforhold (Foto: Lars Poulsen)

SAINT ETIENNE (Ekstra Bladet): Det danske landshold er ankommet til Frankrig, hvor de i byen Saint Etienne skal forberede sig på søndagens testkamp mod 'Les Bleus'.

Men optakten til kampen er bestemt ikke forløbet helt som ønsket. Oprindeligt skulle Morten Olsens udvalgte have trænet på St Etiennes baner, men af uvisse årsager er det aflyst, og træning er i stedet rykket 15 kilometer uden for byen, hvor klubben Andrezieux Boutheon holder til i den franske 5. Division.

Og ikke overraskende, så er den bane ikke ligefrem af en standard, som landsholdet normalt er vant til. Banen er ujævn, og der er huller flere steder. Det kan være farlig for spillerne og især deres ankler ved vrid og forkerte bevægelser på den knoldede bane.

Nicklas Bendtner kunne onsdag notere sig for sit første hattrick på landsholdet. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Bendtner gik målamok: Nu jagter han Laudrup Nicklas Bendtner blev den store helt mod USA og skaber overskrifter uden for Danmark (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Bendtner skaber overskrifter i hele verden

I første omgang ville landsholdet slet ikke køre ud til banen, men siden hen ombestemte man sig, og Olsen og co. er alligevel kørt derud, hvor de dog udelukkende vil gennemføre en restitutionstræning, og ikke en almindelig som ellers hele tiden var planen.

Landsholdet er netop nu ankommet, men landstræner Olsen er stram i betrækket og ligner bestemt ikke en mand, der er tilfreds med situationen.

Efter planen skal landsholdet også træne på banen i morgen, men det vil de med garanti protestere kraftigt imod.

Så er spørgsmålet, om landsholdet fremover får en bane, der lever op til deres kravene.

 

1 af 2 Forståeligt, at Morten Olsen ikke er tilfreds med træningsbanen (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Ikke imponerende træningsforhold (Foto: Lars Poulsen)
14 kommentarer
Vis kommentarer