Landsholdet sikret - ny aftale på plads

DBU og Spillerforeningen har indkaldt til pressemøde lørdag eftermiddag for at offentliggøre ny aftale

'Fred i vor tid': Morten Olsen råder igen over et landshold. (Foto: Lars Poulsen)
'Fred i vor tid': Morten Olsen råder igen over et landshold. (Foto: Lars Poulsen)

Om bare fire dage skal fodboldlandsholdet efter planen spille træningskamp mod USA i Aarhus.

I den seneste tid har det været usikkert, hvem der skal på banen på grund af den verserende konflikt mellem DBU og Spillerforeningen.

Stig Tøfting har ikke andet end respekt for Morten Olsen. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Tøffe: Afløserne når ikke Olsen til sokkeholderne

Parterne har i ugevis forsøgt at nå til enighed om en ny landsholdsaftale efter, at DBU meddelte, at der skulle spares, og at man i fremtiden ønskede individuelle aftaler med spillerne.

DBU-direktør Claus Bretton-Meyer har valgt at lukke ned for sociale medier under den igangværende konflikt (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold DBU-boss lukker ned for Twitter og Facebook

Det ville spillerne ikke være med til, og derfor har Danmark reelt stået uden landshold, mens forhandlingerne af flere omgange er brudt sammen.

Men nu skulle en ny aftale være på plads.

Således meddeler DBU, at man sammen med Spillerforeningen indkalder til pressemøde i Parken klokken 13. 30.

- Med henblik på at give en status på de igangværende landsholdsforhandlinger indkalder DBU og Spillerforeningen til pressemøde i Parken lørdag den 21. marts klokken 13.30, lyder det i pressemeddelelsen.

Det vides endnu ikke,  om parterne vil offentliggøre en ny aftale, men det virker sandsynligt, at borgfreden i dansk fodbold er genoprettet,  ogifølge Ritzau er parterne langt om længe blevet enige om en ny aftale.

B Der er tvivl om, hvem der ejer Superliga-spillernes kommercielle rettigheder, når de er på landsholdet (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Bombe under konflikt-forhandlinger

1 af 2 DBU og Spillerforeningen holder pressemøde klokken 13.30. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 'Fred i vor tid': Morten Olsen råder igen over et landshold. (Foto: Lars Poulsen)
18 kommentarer
Vis kommentarer