Landsholds-forhandlingerne genoptages

DBU bekræfter, at man sætter sig til bordet klokken 18 mandag aften for at finde en løsning på konflikten med Spillerforeningen

Daniel Agger og Spillerforeningen er tilbage ved forhandlingsbordet. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger og Spillerforeningen er tilbage ved forhandlingsbordet. (Foto: Lars Poulsen)

Det, der kunne ligne en endeløs kamp, får muligvis en afslutning allerede mandag aften.

Den verserende konflikt mellem DBU og Spillerforeningen kan være forbi, når Morten Olsen efter planen skal udtage sit landshold til kampene mod USA og Frankrig tirsdag middag.

Chancerne for det er i hvert fald forbedret betydeligt, eftersom de to stridende parter tidligt mandag aften har taget hul på endnu et nyt kapitel i forhold til forhandlingerne.

Se også: Spillernes opråb: Besynderlig taktik, DBU

Det bekræfter kommunikationschef hos DBU, Jakob Høyer, over for Ekstra Bladet. Parterne skulle sætte sig til bordet klokken 18.00, og af gode grunde vides det ikke, hvornår de vil være i stand til at forlade det igen. Håbet lever dog i bedste velgående.

- Som det har set ud har vi været langt fra hinanden, men vi håber at lande en aftale, siger Jakob Høyer til Ekstra Bladet.

Både DBU og Spillerforeningen har i løbet af mandagen ikke lagt skjul på, at parterne undrer sig over hinandens fremgangsmåde i forhold til det forløb, der længe har fremstået som en decideret farce.

Se også: DBU: Spillerforeningen skal give sig

Men nu kan processen altså ende med en løsning, der forhåbentlig vil medføre, at det danske landshold tæller nationens bedste spillere, når de kommende udfordringer står for døren.

17 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere