Landsholds-kæmpe i coronakarantæne

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende træner i Ajax Christian Poulsen er i coronakarantæne. Han har været i kontakt med Thomas Kahlenberg, der er smittet med virussen

Christian Poulsen er endt i coronakarantæne i Amsterdam.

Det skriver hollandske De Telegraaf og Algemeen Dagblad.

- Det er rigtigt, at der er tre ansatte, der præventivt bliver hjemme, siger talsmand for Ajax Miel Brinkhuis til De Telegraaf.

Han oplyser, at de tre af klublægen er blevet instrueret i hyppigt at tage deres temperatur og i tilfælde af feber gennemgå en test for coronavirus.

Martin Retov i coronakarantæne: Her er hans reaktion

- De tre klager ikke over noget. Og hvis det forbliver sådan indtil på torsdag, så kan de genoptage deres arbejde i klubben.

Poulsen, der bor i Amsterdam, er assistenttræner i klubben, og han er sammen med to andre stabsmedlemmer blevet sendt i karantæne. Der er tale om den fysiske træner Alessandro Schoenmaker og en fysioterapeut.

Thomas Kahlenberg ramt af coronavirus

Algemeen skriver videre, at danskeren er blevet sendt i karantæne, da han i fredags holdt fødselsdagsmiddag, hvor Thomas Kahlenberg var gæst, og det er efter, at Kahlenberg blev testet positiv for virussen, at Poulsen er kommet i karantæne.

Christian Poulsen var igennem sin fodboldkarriere, der sluttede i 2015, gennem en lang række klubber heriblandt FCK, Schalke 04, Sevilla, Juventus, Evian og Ajax.

Han sluttede i 2015 i FCK, hvor han også fik sit store gennembrud i 2000.

Tidligere torsdag kom flere danske fodboldspillere i coronakarantæne, efter at de havde været i kontakt med Thomas Kahlenberg.

Thomas Kahlenberg i endnu en feberkamp

Karantæneramt spiller: Opfordrer til lukning af Superligaen