Landsholdskammerat tror på Krohn: Han er en fighter

FC Københavns Stephan Andersen tror, at Michael Krohn-Dehli vil overvinde sin frygtelige knæskade og kæmpe sig tilbage til fodboldbanen

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Michael Krohn-Dehli får brug for alle sine fighteregenskaber i kampen for at komme tilbage fodboldbanen.

Den 32-årige Sevilla-spiller pådrog sig en såkaldt avulsionsfraktur i knæet i torsdagens Europa League-opgør mod Shakhtar Donetsk, og en lang pause venter den lille midtbanespiller.

- Det er forfærdeligt. Krohn er en god fyr, og med alt det, han har været igennem med sine knæ tidligere i karrieren, er det forfærdeligt at sidde og se, at han får sådan en skade.

- Det er virkelig synd for ham, og jeg føler med ham, siger FCK’s Stephan Andersen til Ekstra Bladet.

Michael Krohn-Dehlis skade går Europa rundt. (Foto: AP) Europa League Krohn-Dehlis gyserskade går verden rundt

Den 34-årige målmand spillede på hold med Krohn-Dehli i Brøndby og har været holdkammerat med ham i mange år på landsholdet.

Stephan Andersen har spillet sammen med Michael Krohn-Dehli i Brøndby og på landsholdet (Foto: Lars Poulsen)
Stephan Andersen har spillet sammen med Michael Krohn-Dehli i Brøndby og på landsholdet (Foto: Lars Poulsen)

Han kender derfor til Krohn-Dehlis karakter, og Stephan Andersen, der selv har været på skadeslisten i hele 2016, er overbevist om, at Sevilla-manden vil komme tilbage til fodboldbanen igen:

- Det her går ham meget på, men han er ikke typer, der lægger sig ned og overgiver sig. Jeg er sikker på, at han vil gøre alt for at komme tilbage, og det skal han nok også komme.

- Det ser selvfølgelig ikke for godt ud, men Krohn er en fighter.

Sibusiso Zuma er tilbage i Danmark og besøgte fredag sin tidligere klub FCK. Søndag optages han i Legends Club i Parken (Foto: Jakob Jørgensen) FC København Legenden Zuma tilbage i FCK

Skader kommer aldrig belejligt, men Krohn-Dehlis frygtelige knæskade kommer på det værst tænkelige tidspunkt. Sevilla er tæt på Europa League-finalen og forude ventede også en pokalfinale mod FC Barcelona i Madrid.

2 kommentarer
Vis kommentarer