Landstræner langer ud efter Ståle: Det er noget sludder

Niels Frederiksen giver ikke meget for Ståle Solbakkens opfordring til Robert Skov om at droppe U21-landsholdet. Både Skov og Bruun Larsen kommer med til EM-slutrunden til sommer, fastslår landstræneren

Niels Frederiksen er ikke tilfreds med Ståle Solbakkens opfordring til Robert Skov om at droppe U21-landsholdet. Foto: Henning Bagger.
Niels Frederiksen er ikke tilfreds med Ståle Solbakkens opfordring til Robert Skov om at droppe U21-landsholdet. Foto: Henning Bagger.

- Jeg har sagt til ham, at han godt kan stå over den der slutrunde for små drenge til sommer. For den er han vokset fra, han er klar til voksenfodbold. Det tror jeg ikke, at han er interesseret i at gøre, men det er jeg.

Sådan lød ordene fra en storsmilende Ståle Solbakken for lidt over en uge siden, efter at FC København havde slået AGF med 4-2 i Telia Parken. To af målene blevet scoret af formstærke Robert Skov, og FCK-manageren opfordrede derfor den unge kantspiller til at droppe U21-landsholdets kommende EM-slutrunde til sommer.

Men med mulige modstandere som Spanien, Italien og England, der alle har spillere fra verdens bedste hold i de bedste ligaer, er det ikke en udtalelse, som U21-landstræner Niels Frederiksen har meget til overs for:

- Det er noget sludder. Og faktuelt forkert også, lød det korte, men kontante svar fra Niels Frederiksen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Robert Skov har været brandvarm for FCK i efteåret. Foto: Jens Dresling.
Robert Skov har været brandvarm for FCK i efteåret. Foto: Jens Dresling.

U21-landstræneren var da også klar i mælet, da han blev spurgt ind til, hvor meget det fylder i forberedelserne til slutrunden, at flere af hans spillere kan blive forfremmet til A-landsholdet inden:

- De overvejelser indgår ikke i mine planer. Jeg forventer, at jeg har dem til rådighed, og så er den egentlig ikke meget længere. Jeg forventer, at jeg skal bruge både Robert Skov og Jacob Bruun Larsen til slutrunden, fordi vi skal stille med det bedste hold, hvis vi skal have en chance mod de bedste. Det er mit udgangspunkt, siger Niels Frederiksen, der heller ikke udelukker Kasper Dolberg og Andreas Christensen, der begge kan deltage til sommer:

- Det kan ikke udelukkes. Der kan også ske meget med dem, og det afhænger også af deres situationer. Som sagt er mit udgangspunkt, at vi skal stille med det stærkeste hold, vi kan. De modstandere, vi skal møde, er så dygtige, så hvis vi i lille Danmark ikke stiller med noget, der bare minder om det stærkest mulige hold, så har vi i princippet ikke meget at gøre til en slutrunde, siger U21-landstræneren.

Det danske U21-landshold møder i november Spanien og England i to testkampe forud for sommerens EM-slutrunden.

Superligaen - 5. nov. 2018 - kl. 14:22 Brøndby-borgmester efter vold: - Det var nærmest bomber

Superligaen - 5. nov. 2018 - kl. 12:35 Efter angreb på betjente: 'Vi har billeder af voldsmænd'

Superligaen - 5. nov. 2018 - kl. 06:51 Politiet banker i bordet efter Brøndby-FCK-ballade: Helt vanvittigt

Et hav af splinternye detaljer er blevet tilføjet til den seneste udgave af Football Manager. Foto: Sports Interactive. Sport og Spil Gør dig klar til søvnløse nætter: Sådan er det nye Football Manager

49 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere