Landstræner overvejer at vælge stjerner fra til VM

VM kan muligvis blive uden to store argentinske Serie A-stjerner. Både Paulo Dybala og Mauro Icardi risikerer nemlig at blive udeladt fra VM-truppen af Argentinas landstræner Jorge Sampaoli

Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Når der spilles VM, forventer man at se de største stjerner fra de største klubber konkurrere mod hinanden. Men nu risikerer fodboldfans at skulle undvære to af Serie A's allerbedste spillere, når der til sommer fløjtes op for VM i Rusland.

Argentina havde en svær kvalifikation, hvor man faktisk var tæt på at misse billetten til slutrunden. Spillet fungerede ikke for den ellers store fodboldnation, der særligt i offensiven ellers har nogle af verdens bedste spillere på deres positioner. Lionel Messi taler selvfølgelig for sig selv, men også navne som Angel Di Maria, Sergio Agüero og Gonzalo Higuain springer i øjnene, når man kigger ned over landstræner Jorge Sampaolis offensive muligheder.

Det samme gør normalt både Juventus' Paulo Dybala og Inter Milans Mauro Icardi. De er begge to store stjerner i den italienske Serie A, men på det argentinske landshold har ingen af dem fået det til at spille. Og det kan nu føre til, at de begge risikerer at måtte se VM-slutrunden hjemme foran fjernsynet. Jorge Sampaoli overvejer nemlig nu, om han vil udtage de to offensivstjerner til den trup, der til sommer skal forsøge at hive VM-trofæet til Argentina. Det fortæller den spanske sportsavis AS.

Paulo Dybala er en kæmpe stjerne i Juventus, men er ikke sikker på en VM-billet. Foto: Natacha Pisarenko/AP
Paulo Dybala er en kæmpe stjerne i Juventus, men er ikke sikker på en VM-billet. Foto: Natacha Pisarenko/AP

Paulo Dybala var som regel med i truppen under kvalifikationen, men han havde ifølge Sampaoli problemer med at passe ind i spillestilen.

- Det er svært for Dybala at vænne sig til vores system. Vi har ikke kunne forbedre hans præstationer, og vi er nødt til at evaluere, hvis truppens nuværende spillere er bedre end Paulo, eller om vi skal blive med at arbejde på at forbedre hans præstationer.

Icardi skal konkurrere direkte med eksempelvis Gonzalo Higuain og Sergio Agüero om en plads i angrebet og var derfor flere gange slet ikke udtaget til holdet under kvalifikationen. Men heller ikke han greb chancen, når han fik den.

- Icardis situationen ligner Dybalas. Icardis præstationer i overgangen fra Inter til Argentina har ikke være god. Jeg har overvejet det og føler, vi er nødt til at arbejde bedre. Men vi har ikke nok tid. Måske er hans tilpasningstid bare ikke kort. Jeg udelukker ham ikke, men som Argentinas træner er jeg nødt til at fokusere på præstationerne på banen.

Delaney om Brøndby Stadion: Det var som en lottokupon

Her er FCK-profilens VM-trumf

Status før slutspillet: Så stærkt står dit hold

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+