Lasse Vibe - skulle han ikke sælges?

Lasse Vibe ser foreløbig frem mod en ny sæson i IFK Göteborg, hvor der er kommet ny træner

Det var forventet, at Lasse Vibe blev solgt denne vinter, men foreløbig er intet sket, og danskeren forbereder sig til en ny sæson (Foto: Lars Poulsen)
Det var forventet, at Lasse Vibe blev solgt denne vinter, men foreløbig er intet sket, og danskeren forbereder sig til en ny sæson (Foto: Lars Poulsen)

Lasse Vibe havde et forrygende 2014, hvor han blev topscorer i den svenske Allsvenskan med 23 mål for IFK Göteborg og kom på landsholdet og fik sit gennembrud.

Denne vinter var det så ventet, at danskeren ville blive revet væk fra den svenske liga og solgt til en klub på et højere niveau. Men Vibe er stadig på kontrakt i Göteborg.

Lasse Vibe i midten kan være på vej væk fra Sverige (Foto: Zuma) Skandinavien Forventer at sælge sin danske målmaskine

- Indtil videre er der ikke sket noget. Men jeg må henvise til min agent her da han står for den del, skrive Vibe i en mail til Ekstra Bladet.

I stedet er Vibe lige nu på træningslejr med Göteborg i Tyrkiet, og han ser frem til den kommende sæson.

- Klubbens officielle mål for 2015 er top-3, men jeg har aldrig kunnet trives med at stile efter andet end at vinde, så mit personlige mål er guld. Om det så bliver det eller ej, må tiden vise, men jeg tror på det, siger Vibe.

Lasse Vibe gjorde sig godt bemærket på landsholdet i efteråret (Foto: Lars Poulsen)
Lasse Vibe gjorde sig godt bemærket på landsholdet i efteråret (Foto: Lars Poulsen)
 

På en måde er det også en ny start i Göteborg, hvor Jörgen Lennartsson har overtaget trænerjobbet fra Mikael Stahre.

- Den nye træner virker ligesom vores forrige træner som en super-dygtig og kompetent træner. Derudover er han også en rigtig god fyr, som jeg allerede føler jeg arbejder godt sammen med, lyder det fra Vibe.

Foreløbig hygger danskeren sig på træningslejr i Tyrkiet, hvor der dog er koldt og vanddryppende på hotellet. Det fik den tidligere Viborg-keeper John Alvbåge til på Instagram at joke med, at han skulle sove i samme seng som Vibe for at holde varmen, og Vibe svarede senere 'for fanden, hvor jeg har sovet godt i nat. Det eneste. jeg undre mig over er, hvorfor John Albåge ligger i min seng.'

Pierre-Emile Højbjerg får ros efter sin debut for Augsburg (Foto: Augsburg Allgemeine) Tysk fodbold Skamroser Højbjerg efter Augsburg-debut

Vibe har det fint med joken og vil gerne sove med Alvbåge.

- Haha, det er okay, vi er jo begge fædre til småbørn, så vi er vant til at ligge tæt om natten. Mine drenge og min hustru har dog ikke lige så meget hår på benene som John, så det klør lidt, joker Vibe.

Lasse Vibe har tidligere på vintersæsonen skiftet agent fra Mads Bach Lund til Ivan Marko Benes, der er en agent med stærke kontakter i Tyskland. Vibe har da også været rygtet til Kasper Hjulmands Mainz, men det er gået lidt i sig selv igen.

Den nye Göteborg-træner Jörgen Lennartsson fortalte tidligere på vinteren, at han ikke regnede med at kunne holde på Vibe, men foreløbig er der altså ikke sket noget.

Real Madrid menes at være blevet enig med Marco Reus om en fem-årig aftale (Foto: AP) Tysk fodbold Rygter i nat: Real enig med ny superstjerne

0 kommentarer
Vis kommentarer