Annonce:
Annonce:

Laudrup uenig: - Slet ikke straffe

England fik et straffespark, der viste sig at blive afgørende, men der skulle slet ikke være peget på pletten, mener Brian Laudrup

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold
Følg EM 2021

Det helt store samtaleemne efter semifinalen er det dømte straffespark til England, efter at Raheem Sterling endte i græsset.

Brian Laudrup mener, at straffet, der endte med at blive afgørende, ikke skulle være dømt.

- Det er helt tydeligt for mig, at der ingen berøring er, så jeg mener, at det er en kæmpe fejl, men når det så er sagt, så er det stadigvæk fra en af Englands absolut bedste spillere (Sterling, red.). Sammen med Kane var han hele tiden en torn i øjet på det danske forsvar og kom tit bagom, siger Laudrup til DR.

- Han har så hurtige fødder, og det er det, der måske snyder os - selv VAR-produktionen, for jeg mener slet ikke, at der er straffe her.

Nåede du også at fejre redningen? Begejstringen over Schmeichels parering varede kort, da Harry Kane var hurtig over returen over alligevel udplacerede den danske målmand ved straffesparket.

Annonce:

Fodboldekspert og tidligere Manchester United-legende Roy Keane mener heller ikke, at der burde være peget på pletten.

- Jeg synes ikke, det er straffe. Det er usandsynligt, at VAR ville sige, at det var en klar og åbenlys fejl, siger Keane til ITV ifølge Sky Sports, da det netop skal være en klar og åbenlys fejl, før dommerens dom kan blive omstødt.

Den tidligere Arsenal-manager Arséne Wenger undrer sig over, at dommer Danny Makkelie ikke blev kaldt ud til VAR-skærmen.

- Jeg forstår ikke, hvorfor VAR ikke bad dommeren om at se på den. I et øjeblik som det her er det vigtigt, at dommeren er helt ovebevist om, at der var straffe, siger Wenger på direkte tv hos Bein Sports.

Hør Stig Tøfting og Michael Laudrups mening om straffesparket i klippet øverst.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: