Annonce:
Annonce:

Lille kanin i Hjulmands hat

Kasper Hjulmand sender et stærkt dansk mandskab på banen til opgøret mod Moldova, hvor en dansk sejr bringer holdet millimeter fra VM

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Kasper Hjulmand har valgt det sikre. Posen er ikke blevet rystet, som tilfældet var i foråret, da landstræneren skiftede alle ti markspillere til hjemmekampen mod Moldova.

Det mest overraskende er, at Christian Nørgaard har fået plads i startformationen. Det sker på bekostning af Joachim Andersen og er eneste ændring i forhold til 5-0-sejren over Israel for én måned siden.

Den danske landstræner stiller i det, der ligner en meget stærk opstilling til udekampen lørdag aften på Zimbru Stadium i Chisinãu.

Det betyder følgende dansk startformation i en 4-2-3-1:

Kasper Schmeichel – Daniel Wass, Simon Kjær, Andreas Christensen, Joakim Mæhle – Christian Nørgaard, Pierre-Emile Højbjerg - Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Thomas Delaney - Yussuf Poulsen.

Det bliver i øvrigt 34-årige Kasper Schmeichels landskamp nummer 75. Det er ikke mange kampe, han har gået glip af siden debuten, som han først fik i en alder af 26 mod Nordmakedonien i 2013.

Hvis Danmark får problemer med at score, er der meget at skyde med fra bænken. Kasper Dolberg må oven på sin knæskade i september affinde sig med en plads på bænken. Ved siden af ham sidder en formstærk Andreas Cornelius, der har fået en flyvende start på den nye tilværelse i tyrkiske Trabzonspor.

Danmark har seks spillere i karantænefare ved en advarsel. Det er Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Jonas Wind, Mohamed Daramy, Pierre Emile Højbjerg og Christian Nørgaard.

Danmark kan spille sig meget tæt på en VM-billet med en sejr mod Moldova, der blot er rangeret som nummer 180 på FIFA-ranglisten. Blot tre europæiske nationer er dårligere rangeret – Liechtenstein, San Marino og Gibraltar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: