LIVE-TV: Hvad skal der ske med landsholdet?

Fodbold med Attitude: Landsholdspillerne nægtede at imødekomme DBU's ultimatum, og spillet mellem parterne fortsætter. Men hvad skal det hele ende med? OBS: Udsendelsen er slut

Tirsdag formiddag gav Dansk Boldspil-Union sig selv en livline ved at invitere Spillerforeningen til en ny runde forhandlinger i den penible sag om spillerlønninger og kollektive aftaler.

Det er direktør Claus Bretton-Meyer, der sidder ved forhandlingsbordet for DBU. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 3. mar. 2015 - kl. 10:16 DBU holder fast: Spillerne må ned i løn

Deadline mandag var ikke blevet overholdt af spillerne, der omfatter A-landsholdet, U21-landsholdet samt kvindelandsholdet.

Nu forestår en stribe møder, hvor de to parter død og pine skal finde hinanden, ellers er det slut med landsholdsfodbold for de bedste spillere her til lands.

Fodbold med Attitude ser nærmere på sagen - med i studiet er Ekstra Bladets Mads Wehlast, sportschef Allan Olsen, kommunikationsstrateg Christian J. Schultz og på telefon tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting.

OBS: Udsendelsen er slut

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere