Liverpool-stjerne storhåner Ramos: 'Jeg dræbte ham med min albue'

Dejan Lovren svinede Sergio Ramos til efter Kroatiens 3-2-sejr over Spanien, og det spanske landshold fik også en tur af Liverpool-spilleren, der kaldte dem kujoner

Liverpools Dejan Lovren var med for Kroatien i den højintense kamp mod Spanien torsdag aften Foto: AP
Liverpools Dejan Lovren var med for Kroatien i den højintense kamp mod Spanien torsdag aften Foto: AP
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Den, der scorer sidst, ler bedst...

Sådan var det i hvert torsdag aften i Zagreb. De kroatiske viceverdensmestre slog Spanien 3-2 på en scoring af Tin Jedvaj i dommerens tillægstid, og det fejrede Liverpool-spilleren Dejan Lovren med at håne Sergio Ramos.

På sin Instagram-profil lavede Lovren en live video, hvor han sendte en alt andet end venlig hilsen til Real Madrid-spilleren.

- Jeg er glad. Jeg dræbte ham med min albue, jeg dræbte ham... Ha, ha, 3-2. Jeg vil gerne sige hej til dig. Men bare snak nu, kollega..., sagde Lovren ifølge blandt andet Marca efter den dramatiske kamp i den kroatiske hovedstad

Videoen kan nu ses på Marcas hjemmeside, og på Instagram har Lovren lagt et billede op af situation, hvor Ramos ømmer sig efter mødet med hans albue.

Lovren og Ramos har igennem noget tid haft en disputs kørende.

Den startede i forbindelse med Champions League-finalen i maj, hvor Liverpool-stjernen Mohamed Salah måtte udgå med en skulderskade efter en duel med Real Madrid-hardhitteren.  

Lovren har efterfølgende sagt, at han mente, at Ramos lavede flere fejl end ham - og at Real Madrid-kollegaen Varane i øvrigt var bedre.

- Men han (Ramos, red.) spiller for Real Madrid, så når han laver en fejl, vinder han 5-1 eller 5-2, og alle er ligeglade.

Lovren har helt tydeligt ikke høje tanker om Ramos, og det spanske landshold fik også en tur.

- Vi har vist, at vi har større nosser end dem. Du skal vise fair play og ønske modstanderen tillykke, når de har vundet. Men Spanien har vist, at de ikke har den form for generøsitet, og det ramte dem.

- Da vi tabte 6-0, hilste vi på dem. Vi viste, at vi er et hold med ære og ordentlighed. Kun Morata kom for at lykønske os, resten gjorde ikke, og jeg har aldrig set noget lignende. De er en flok kujoner, sagde Lovren efter sejren, der giver Kroatien muligheden for at vinde Nations League-gruppen.

Det kræver dog en sejr over England på Wembley på søndag.

Millionerne vælter ind: Han bliver klubbens næste kongesalg

Spanske stjerner sænket af VM-finalister i overtidsdrama

Rooney sagde farvel med tårer, da England krøllede USA sammen

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind