Annonce:
Annonce:

Målet alle taler om: Derfor var der IKKE offside

Kylian Mbappés sene sejrsmål så længe ud til at blive annulleret på grund af offside, men VAR godkendte målet til stor frustration hos spanierne

Mbappé-scoringen sikrede Frankrig historiens anden Nations League-titel. Video: Discovery Networks Danmark
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Kylian Mbappé blev den helt store helt for Frankrig i søndagens Nations League-finalesejr takket være hans sene sejrsmål.

Målet var dog yderst kontroversielt, da det i stor grad lignede, at han var i en klar offside-position, da han løb i dybden på Spaniens bagkæde og herefter sendte bolden sikkert i mål.

Målet blev også gennemset af VAR, som til sidst godkendte det.

Spaniens forsvarsspiller Eric Garcia nåede bevidst at røre bolden, hvilket resulterede i en ny spilsekvens. Det fortalte kampens dommer Anthony Taylor efter kampen.

SE KLIPPET ØVERST

Ifølge Taylor skulle Eric Garcia ikke have rørt bolden, for så ville målet være blevet annulleret.

Kritikere vil dog mene, at alene Mbappés tilstedeværelse i ryggen på Garcia var nok til, at han var en del af spillet, og at målet alene af den grad skulle have været annulleret.

Men sådan er fortolkningen af reglen altså ikke, så dommeren var sådan set på den rigtige side af loven. Men det er en dum regel, mener spanierne.

- Det giver ingen mening, siger Sergio Busquets.

Eric Garcia er forståeligt på samme linje.

- Hvad skulle jeg have gjort? Trådt til side og ladet ham løbe. Det er åbenbart reglen, siger den skuffede forsvarsspiller.

Hvorfor går det så godt i AaB for tiden? Få svaret her:

Fra fanprotest til tophold: Derfor er AaB flyvende

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: