Markant aktion: Holdkæft-bolsje til egne fans

Robert Lewandowski gik i rette med sit eget publikum, da de buhede af Englands knælende spillere

Markant aktion: Holdkæft-bolsje til egne fans

Der lød buhen fra de polske tribuner, da England knælede: Lewandowski beder fans om at vise respekt. Video: Discovery Networks Danmark

- Buuuuh, lød det fra lægterne i Warszawa.

De engelske spillere fortsatte deres utrættelige kamp mod racisme med deres knælende gestus før kickoff, men det er ikke populært i Polen.

Men da tilskuerne reagerede mod gæsternes stille protest, blev det for meget for hjemmeholdets absolutte stjerne Robert Lewandowski, der lavede en opsigtsvækkende manøvre.

SE KLIPPET ØVERST

Topangriberen viste - stilfærdigt, men markant - at man skulle respektere hinanden ved at pege på 'Respect'-mærket, der sad placeret på trøjeærmet lige over hans anførerbind.

Som det ikke var nok, at Lewandowski viste det overskud før kampen, så viste han også sit tårnhøje niveau i kampen, hvor han var en vigtig del i slutfasen, hvor polakkerne fik scoret til 1-1 og dermed gav englænderne det første pointtab i VM-kvalifikationen.

Englænderne vil fortsætte deres knælen, selvom de har mødt modstand både hjemmebane, men i særdeleshed på udebane i østeuropa.

I Ungarn for omkring en uge siden blev de engelske EM-finalister således mødt af abelyde.

Læs også analysen af FCK's transfervindue: FCK's plan gik næsten op: Kun én ting nager (Ekstra Bladet+)