Medie: Capello til møde om landstrænerjob

Ifølge medie, overvejer det italienske fodboldforbund at gøre Fabio Capello til ny italiensk landstræner

Fabio Capello skal til møde om at blive italiensk landstræner (Foto: AP)
Fabio Capello skal til møde om at blive italiensk landstræner (Foto: AP)

Den italienske toptræner Fabio Capello har aldrig stået i spidsen for Italiens landshold, men det kan der blive lavet om på.

Ifølge den italienske sportsavis La Gazetta dello Sport skal den 69-årige italiener nemlig mødes med Det Italienske Fodboldforbund, FIGC, en af de nærmeste dage, hvor jobbet som landstræner for Italien er på dagsordenen.

Capello stod i fire år i spisen for det engelske landshold, og herefter var han i tre år russisk landstræner, indtil han blev fyret i fjor.

Italieneren har tidligere været træner for storklubberne Real Madrid, Juventus, Roma og Milan, og i nogle af klubberne har han været af flere omgange.

Gravesen og Robinho udgør et af mange eksempler på holdkammerater, der er endt i totterne på hinanden. (Foto: AP) Plus Kammerater i krig: Når venner bliver fjender

Se også: Forbund fyrer Capello som russisk landstræner

Fabio Capellos navn dukker lidt pludseligt op på listen over FIGC's kandidater, for umiddelbart har forbundet været mest lun på at sikre sig Bologna-træner Roberto Donadoni.

Den tidligere Milan-stjerne er dog på kontrakt i Bologna, og det synes vanskeligt at få fat i Donadoni.

- Roberto (Donadoni, red.) har kontrakt til 2018, så der er ikke noget problem. Han er rolig og fokuseret, og han ved, at han er en del af klubbens udviklingsprojekt.

- Han har gjort det klart, at han ønsker at blive, lød det således søndag fra Bolognas præsident, Joey Saputo, ifølge Reuters.

Jobbet som italiensk landstræner er ledigt efter sommerens EM-slutrunden, da Antonio Conte har meddelt, at han stopper i jobbet til sommer.

Antonio Conte har også forklaret, at han ønsker at vende tilbage til klubfodbolden, og han er i flere britiske og italienske medier blevet sat i forbindelse med managerjobbet i engelske Chelsea.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere