Annonce:
Annonce:

Medie: Irritation i omklædningsrummet

Fransk medie skriver, at Kasper Schmeichel ikke overholder flere af Nices regler. Ekstra Bladet har været i kontakt med DBU. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra målmanden

Der er kritik af Schmeichel i Frankrig. Foto: Ritzau Scanpix
Der er kritik af Schmeichel i Frankrig. Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Efter mange sæsoner i Leicester, hvor Kasper Schmeichel var det ubestridte førstevalg i målet, er realiteterne anderledes i sydfranske Nice efter sommerens skifte.

Her har han haft tre kampe på bænken, og senest har det franske medie RMC Sport bragt opsigtsvækkende kritik af den danske landsholdmålmand.

Mediet skriver, at Schmeichel ikke har overholdt flere af holdets regler - heriblandt de fastlagte mødetider. Det skulle angiveligt have skabt en irritation i omklædningsrummet.

Mediet skriver desuden, at Schmeichels bagland ikke tøvede med at kontakte klubbens ejer, Jim Ratcliffe, på første dag klubben.

Det skulle tilsyneladende handle om spilletid til den danske målmand, men cheftræner Lucien Favre foretrak den polske målmand Marcin Bulka i første turneringskamp. RMC Sport skriver også, at målmanden ankom med 'en meget høj fedtprocent'.

Annonce:

Ekstra Bladet har onsdag aften været i kontakt med DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kasper Schmeichel, der er samlet med landsholdet i de her dage.

Han deltog ikke på pressemødet onsdag aften, og på lørdag - dagen inden Frankrig-kampen - er det ifølge DBU's hjemmeside Kasper Hjulmand, Christian Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg, der deltager på pressemødet.

Danmark spiller torsdag aften mod Kroatien. Her er Kasper Schmeichel med al sandsynlighed at finde i den danske startopstilling.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs også:

Laudrups møgdyre Dubai-dans

Løvernes nye konge: Temperament, taktik og verbale tæsk

AaB-boss pressede hårdt på for kritiseret handel

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: