Messis familie angrebet under finalen

Måtte flyttes i pausen efter chilensk overfald: Lionel Messis bror ramt af kasteskyts i 1. halvleg af Copa América-finalen

Chile vinder finalen efter straffesparkskonkurrence over Argentina. (AP SNTV)

For Lionel Messi blev Copa América-finalen mod Chile slet ikke den oplevelse, han havde håbet på.

Barcelona-stjernen måtte skuffet forlade kampen som taber, og efterfølgende kunne han konstatere, at det havde været en endnu værre oplevelse for hans familie på tribunen.

Allerede i pausen måtte hans forældre, Celia og Jorge, samt to brødre, Rodrigo og Matias, forlade deres pladser for at gå i sikkerhed i en kabine på Estadio Nacional.

Det skriver flere amerikanske og sydamerikanske medier i kølvandet på Chiles straffesparks-triumf.

Landsholdsfodbold TV: Super cool Arsenal-stjerne afgør Copa-finalen

Kort inden pausen begyndte en gruppe Chile-fans angiveligt at råbe efter familien. Rodrigo blev endda tildelt slag og ramt af kasteskyts, inden familien frivilligt lod sig flytte til en tv-boks, hvor de rystede kunne se finalen færdig.

Meldinger fra Santiago i Chile går på, at også Sergio Agüeros familie blev udsat for chikane af Chile-fans i løbet af kampen. De skulle dog være sluppet for fysisk overlast.

De 120 minutters fodboldspil endte uden scoringer, og derfor måtte Argentina og Chile ud i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder. Her brændte både Gonzalo Higuaín og Ever Banega, mens Chile scorede på sine fire første forsøg.

12 kommentarer
Vis kommentarer